Jolán
-1 °C
7 °C

Meghitelezett Egészség - új pénzügyi szolgáltatás a Telki Kórházban

2006.02.16. 11:03
A Telki Kórház új pénzügyi szolgáltatás bevezetésével kívánja még elérhetőbbé tenni magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásait. A MedCredit Rt.-vel közösen biztosított innovatív megoldás segítséget nyújt mindenkinek, hogy előtakarékosság nélkül, mihamarabb megtörténhessen az egészség- vagy életminőség javító beavatkozás.

Egészség és pozitív önértékelés, minden ember életében a legfontosabb. Ezt felismerve a Telki Kórház az OEP által finanszírozott egynapos műtéti beavatkozások mellett új lehetőséget kínál minden gyógyulni, szépülni vágyónak. Pénzügyi szolgáltatásuk igénybevételével nem szükséges egy összegben kiegyenlíteni a kórházi ellátás számláját, az igénybe vett szolgáltatások ellenértéke egy 6-48 hónapos futamidejű kölcsönön keresztül törleszthető.

A hitelkonstrukció mindenki számára megfelelő megoldást biztosít, követve a kórház filozófiáját: "Minőségi szolgáltatás a betegek teljes körű kiszolgálására, valamint megelégedésére".

A kölcsön nagysága az egészségügyi szolgáltatás teljes összegét fedezheti, így önrész befizetése sem szükséges. A havi törlesztések összege egyénileg, személyes konzultáció során kerülnek kialakításra, így biztosítva, hogy az a legkevésbé se legyen megterhelő a páciensek számára. A kölcsön összegének visszafizetése csak a beavatkozás elvégzése után kezdődik.

Az új szolgáltatás egészségpénztári tagok számára is optimális megoldást jelenthet, mivel így egyrészről jelentős adómegtakarítást érhetnek el, ráadásul amennyiben az egészségpénztári számlán még nem áll rendelkezésre a szükséges összeg, azt a kölcsön segítségével ki lehet egészíteni, és nem kell későbbre halasztani a sokszor oly fontos egészségügyi beavatkozást.

Az egészségügyi szolgáltatások igénybevételéhez nyújtott fogyasztási kölcsönökre szakosodott MediCredit Rt. által finanszírozott pénzügyi szolgáltatás a Telki Kórház minden szolgáltatásához igénybe vehető.


Telki Magánkórház
2089 Telki, Kórház fasor 1.
Tel: 06-40-372-300, Fax: 26/372-267
E-mail:
telkihospital@telkihospital.hu
Web: www.telkihospital.hu