Mária
-7 °C
3 °C

A nyár slágere: nyitott Land Rover

2003.07.15. 09:14
A Freelander, a terepjárók királynőjeként emlegetett, Land Rover legkisebb modellje. 1998-as bemutatása óta a terepjáró rajongók egyik kedvence lett, köszönhetően a közúton és a terepen nyújtott kitűnő vezethetőségének. A Freelander kategóriája egyik legsokoldalúbb járműve, hiszen megbirkózik olyan nehezebb tereppel is, amely a kevésbé autentikus divatterepjárókat térdre kényszeríti.
A Freelander induló modellje, az 1.8 literes benzinmotorral szerelt 3 ajtós "Hard Top" változat, ami talán még jobban variálható, mint a többi modell, hiszen tetejét néhány mozdulattal eltávolítva, akár nyitott változatban is élvezhetjük az utazást. Nem kétséges, hogy ez a modell elsősorban a nyári hónapokban számíthat igazi népszerűségre. Ezért most a forgalmazó a nyár szerelmeseinek a Freelander induló modelljét kedvező feltételekkel, mindössze 5 990 000 forintért kínálja, a korábbi 7 millió FT feletti vételár helyett.

Bár a Freelander 1.8 literes, 117 lóerős, 3 ajtós változata a Land Rover belépőmodellje, így sem kell szégyenkeznie, sem teljesítmény, sem felszereltség szempontjából. Az alapfelszereltségben megtalálható a blokkolásgátló, 2 légzsák, elektronikus kipörgésgátló, lejtmenetvezérlő, légkondicionáló, könnyűfém keréktárcsák, és még sorolhatnánk.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.