Cecília
4 °C
12 °C

A nyár slágere: nyitott Land Rover

2003.07.15. 09:14
A Freelander, a terepjárók királynőjeként emlegetett, Land Rover legkisebb modellje. 1998-as bemutatása óta a terepjáró rajongók egyik kedvence lett, köszönhetően a közúton és a terepen nyújtott kitűnő vezethetőségének. A Freelander kategóriája egyik legsokoldalúbb járműve, hiszen megbirkózik olyan nehezebb tereppel is, amely a kevésbé autentikus divatterepjárókat térdre kényszeríti.
A Freelander induló modellje, az 1.8 literes benzinmotorral szerelt 3 ajtós "Hard Top" változat, ami talán még jobban variálható, mint a többi modell, hiszen tetejét néhány mozdulattal eltávolítva, akár nyitott változatban is élvezhetjük az utazást. Nem kétséges, hogy ez a modell elsősorban a nyári hónapokban számíthat igazi népszerűségre. Ezért most a forgalmazó a nyár szerelmeseinek a Freelander induló modelljét kedvező feltételekkel, mindössze 5 990 000 forintért kínálja, a korábbi 7 millió FT feletti vételár helyett.

Bár a Freelander 1.8 literes, 117 lóerős, 3 ajtós változata a Land Rover belépőmodellje, így sem kell szégyenkeznie, sem teljesítmény, sem felszereltség szempontjából. Az alapfelszereltségben megtalálható a blokkolásgátló, 2 légzsák, elektronikus kipörgésgátló, lejtmenetvezérlő, légkondicionáló, könnyűfém keréktárcsák, és még sorolhatnánk.