Jolán
-1 °C
7 °C

Első teljes évét zárja a japán luxusautó-márka hazai forgalmazója

2003.12.22. 10:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Másfél évvel a márka elegáns, budapesti márkakereskedésének megnyitása után, egyre több új, itthon forgalomba helyezett Lexus-szal találkozhatunk a magyar utakon. A tökéletes eleganciát megtestesítő modellpaletta igazán méltó környezetben várja az érdeklődőket, mint ahogy nemrég elindult a hivatalos www.lexus.hu honlap is.

A Lexus az egyik legfiatalabb luxusmárkának számít a Magyarországon, mégis az alig másfél évre visszatekintő forgalmazása óta, sokak szemében máris a prémium életérzés etalonjává vált. Az izgalmas modellpaletta Budapest egyik legszebb márkakereskedésében várja az érdeklődőket, ahol a luxus termékekhez természetesen luxus kiszolgálás is jár, amit most különleges újdonságok és személyre szabott ajánlatok tesznek még vonzóbbá.

Megtekinthető és kipróbálható itt a márka megújult zászlóshajója, a lenyűgöző LS430-as, amely visszafogottan elegáns nagylimuzin a mai autóipar szinte valamennyi kényelmi és biztonsági felszerelését felsorakoztatja, elképesztő menetdinamikával és észrevehetetlenül alacsony menetzajjal. A közelmúltban lezajlott, kisebb modellfrissítés nemcsak az autóra lett kitűnő hatással, hanem annak indulóárára is.

Világszerte a Lexus legsikeresebb típusa a négykerék-meghajtású luxusterepjáró, az RX300, amiből a magyar utakon is egyre többet láthatunk. A siker titka egyértelmű: az új RX300 bemutatásával a Lexus mérnökei új dimenziót nyitottak a kategóriában. Az autó egyszerre robosztus és elegánsan áramvonalas, 204 lóerős, V6-os motorjának köszönhetően pedig kiemelkedő menetteljesítményre képes városban, országúton és terepen egyaránt.

Az SC430 maga az izgalom! Önmagáért beszél a tény, hogy ez a gyönyörű keménytetős kabrio kapta a 2003-as Budapesti Autószalon legszebb autójának járó díját. Ugye Ön is kíváncsi rá?
A klasszikus üzletemberautó, a háromliteres soros hathengeres motorral szerelt GS300-as, háromféle felszereltséggel kapható.A Lexus modellpaletta legkisebb tagja az IS200 egy igazi egyéniség. Határozott, de nem erőszakos. Ha kell sportos és dinamikus, máskor nyugodt és fensőbbséges. Egy biztos: sosem hagy kételyt maga után. Mint ahogy Önnek sem kell kételkednie abban, hogy a modellre készlet erejéig kínált, személyre szabott ajánlatok miatt most van itt a legjobb alkalom, hogy jobban megismerje az IS200-at, vagy annak tágas, ötajtós változatát, az IS200 SportCross-ot!

Személyre szabott IS200, IS200 SportCross és egyéb Lexus ajánlatokkal, valamint tesztvezetés lehetőségével várják Önt a hivatalos márkakereskedésben:

1112 Budapest, Budaörsi út 185-195.
Telefon: (06-1) 248-2482

Kérjük látogassa meg a Lexus magyar honlapját: www.lexus.hu