Előd
7 °C
16 °C

Lexus téli ajánlatok

2003.12.15. 10:33
Kapcsolódó cikkek (1)
Ugye Ön is egyetért azzal, hogy az igazi sportos luxusautók hátsókerék-meghajtásúak? A Lexus legkisebb hathengerese, az IS200 most vonzó téli ajánlatokkal bizonyítja, hogy egy ilyen autót néha télen a legérdemesebb megvásárolni...
A Lexus az egyik legfiatalabb luxusmárkának számít a Magyarországon, mégis az alig másfél évre visszatekintő forgalmazása óta, sokak szemében máris a prémium életérzés etalonjává vált. Az izgalmas modellpaletta Budapest egyik legszebb márkakereskedésében várja az érdeklődőket, ahol a luxus termékekhez természetesen luxus kiszolgálás is jár, amit most különleges újdonságok és téli ajánlatok tesznek még vonzóbbá.

Megtekinthető és kipróbálható itt a márka megújult zászlóshajója, a lenyűgöző LS430-as, amely visszafogottan elegáns nagylimuzin a mai autóipar szinte valamennyi kényelmi és biztonsági felszerelését felsorakoztatja, elképesztő menetdinamikával és észrevehetetlenül alacsony menetzajjal. A közelmúltban lezajlott, kisebb modellfrissítés nemcsak az autóra lett kitűnő hatással, hanem annak indulóárára is.

Személyre szabott IS200 ajánlatokkal és tesztvezetés lehetőségével kapcsolatosan várják Önt a budapesti Lexus márkakereskedés munkatársai, akik regisztrációját követően igénye szerint felkeresik Önt.

Világszerte a Lexus legsikeresebb típusa a négykerék-meghajtású luxusterepjáró, az RX300, amiből a magyar utakon is egyre többet láthatunk. A siker titka egyértelmű: az új RX300 bemutatásával a Lexus mérnökei új dimenziót nyitottak a kategóriában. Az autó egyszerre robosztus és elegánsan áramvonalas, 204 lóerős, V6-os motorjának köszönhetően pedig kiemelkedő menetteljesítményre képes városban, országúton és terepen egyaránt.

Az SC430 maga az izgalom! Önmagáért beszél a tény, hogy ez a gyönyörű keménytetős kabrio kapta a 2003-as Budapesti Autószalon legszebb autójának járó díját. Ugye Ön is kíváncsi rá?


A klasszikus üzletemberautó, a háromliteres soros hathengeres motorral szerelt GS300-as, háromféle felszereltséggel kapható.


A Lexus modellpaletta legkisebb tagja az IS200 egy igazi egyéniség. Határozott, de nem erőszakos. Ha kell sportos és dinamikus, máskor nyugodt és fensőbbséges. Egy biztos: sosem hagy kételyt maga után. Mint ahogy Önnek sem kell kételkednie abban, hogy a Lexus téli ajánlatának köszönhetően, most van itt a legjobb alkalom, hogy jobban megismerje az IS200-at, vagy annak tágas, ötajtós változatát, az IS200 SportCross-ot.

IS 200 és IS200 SportCross modellekhez, a készlet erejéig a széria könnyűfém felnik mellé, ajándék acél keréktárcsák és téligumi garnitúra is jár. A téli csomag részét képzik az első ülésfűtések is. Az időszakos ajánlat értékét tovább növeli, hogy az év végéig történő megrendelésekhez, 1 évre szóló díjmentes CASCO biztosítást, és riasztót ajándékoz a Lexus.

Ha további részletekre kíváncsi a Lexus modellekkel, vagy az IS200 akcióval kapcsolatosan, kérjük keresse fel a Lexus márkakereskedést:


1112 Budapest, Budaörsi út 185-195.
Telefon: (06-1) 248-2482
vagy látogassa meg a Lexus magyar honlapját: www.lexus.hu