Cecília
4 °C
12 °C

Mitől feszes Kylie Minogue popsija? Mitől hibátlan Sarah Jessica Parker arcbőre?

2005.08.01. 10:42
Kapcsolódó cikkek (1)
Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre derült fény az elmúlt hetekben, amikor végre nyilvánosságra került az a lista, melyből feketén-fehéren kiderült: milyen LUSH termékekkel kényeztetik, illetve tartják formában magukat a sztárok. A brit eredetű LUSH márka világszerte 32 országban van jelen (ezek közül az 5 legjelentősebb állomás: Egyesült Királyság, Japán, Kanada, USA, Olaszország), a közel 40 szabadalmazott LUSH-terméket pedig a legnagyobb sztárok is rendszeresen vásárolják, használják. Az alábbi információkat az angol LUSH-boltok "jelentéseiből" válogattuk.
A LUSH szépségápolási (haj- és bőrápoló) termékeit mindenütt elárulja egyedi illatuk. Hiszen a LUSH-boltokról világszerte egyvalami egész biztosan elmondható: itt semmi sem olyan, mint amilyennek megszokhattuk. A sampon szilárd és kék, a habfürdő pedig óriási gömb termésekkel, virágokkal tele. A kozmetikumokat természetes, valódi növényi eredetű összetevők - azaz illóolajok, organikus anyagok - alkotják: ennek köszönhetően a termékekben egyáltalán nincs vagy csak annyira minimális százalékban található tartósítószer, hogy a szavatosságuk csupán 14 hónap. A természetes, azaz a valódi növényi eredetű összetevők között megtalálható a narancs-, a citrus-, a levendula-, a fenyő-, az ylang-ylang-, a pacsuli-, a fodormenta-, a borsmenta- és sok más illóolaj; valamint a friss zöldségek, gyümölcsök közül kiemelendő az avokádó, az ananász és a banán.

King's Road: Butterball és Blue Skies

#alt#
Cherry Tree Lane

A LUSH termékeket világszerte feltétel nélkül imádják azok, akik szeretik a szépítkezéshez már több ezer éve is használt növényekből készült haj- és bőrápoló szereket, a fürdést, zuhanyozást még kellemesebbé tévő kozmetikumokat, s egyben a meghökkentő újdonságokat.
Londonban, a King's Road-on található LUSH-üzletben Courtney Love például a különösen hatékony, nagyon sűrű állagú Ultra Bland arctisztítót és a bőrt rugalmassá varázsoló Therapy masszírozó testápolót; Gwyneth Paltrow a kakaóvaj darabkákat tartalmazó Butterball fürdőgolyót és a Blue Skies habfürdőt; Kylie Minogue pedig a tengert idéző Sea Vegetable szappant és a víz alatt is használható Aqua Mirabilis radírozó-masszírozó body butter-t vásárolta meg nemrégiben. De megfordult ebben az üzletben Angelina Jolie, aki végül az extra nyugtató hatású Dream Cream testápolót és a mézes-jázminos illatú Flying Fox tusfürdőt választotta; Helena Christensen, aki a friss citromot és teafa-olajat tartalmazó Teo dezodort és a japán cseresznyevirágzást idéző Sakura fürdőgolyót vásárolta meg; valamint Julia Roberts is, aki több csomag nyugtató hatású Dreamtime luxusfürdővel és egy doboz igazán különleges arckrémmel, a Skin Drinkkkel távozott a boltból.

LUSH filozófia

"Hiszünk a friss, kézi úton előállított termékekben, a saját magunk gyártotta címkékben és illatokban. Hiszünk abban, hogy a termékeink jók és értékesek, valamint abban, hogy a vevőnek mindig igaza van. És hiszünk az olyan szavakban, mint a FRISS és az ORGANIKUS. Nálunk ezeknek őszinte jelentésük van!

Hiszünk abban, hogy szerelembe lehet esni és "úgy" is lehet maradni.
Hiszünk a gyertyafényben és hosszúra nyúló, illatos fürdésben, a szerelmünknek készített vacsorában és az érzéki masszázsban.
És hiszünk a párizsi, római, londoni, helsinki, tokiói, buenos airesi hosszú hétvégékben. Hiszünk a szerelemben!"

Covent Garden: Think Pink és Banana Moon

#alt#
Dream Cream

A Covent Garden mellett található LUSH-üzletben is komoly sztár-forgalom volt az elmúlt hónapokban.
Madonna gyermekei, Lola és Rocco számára a banánban és joghurtban bővelkedő Banana Moon szappannal és a még több banánt tartalmazó Little Monkey habfürdővel kedveskedett, míg saját magának a narancsból és fahéjból készült Red Rooster szappant választotta egy szerdai napon. Sarah Jessica Parker hosszas nézelődést követően a kicsi virágokkal díszített Think Pink fürdőgolyó és egy különleges arctisztító szappan, a fekete színű Coal Face mellett döntött. Halle Berry a gyümölcsökből összeállított Miranda szappannal és a mézes Honey Trap ajakbalzsammal lett gazdagabb.
A bolt alkalmazottainak feljegyzései szerint Cher a már-már klasszikusnak számító LUSH-termékek, a King of Skin body butter és az Elixir luxusfürdő mellett tette le voksát; Liv Tyler a mentát bőséggel tartalmazó Mask of Magnaminty arcpakolásra és a trópusi gyümölcsökből összeállított Jungle szilárd hajpakolásra esküszik. Nicole Kidman gyermekei, Isabella és Connor számára az élénk zöld színű Play Doze habfürdőt és a méz-tartalmú Honey Bee fürdőgolyót vásárolta meglepetésnek, míg saját magát a kakaóvajból és fekete csokoládéból készített Black Magic testápolóval lepte meg.

Budapest: You're a Star

#alt#
Karma Komba

Azoknak, akik saját fürdőszobájukban maguk is szívesen kipróbálnák a fenti termékeket, szerencsére nem kell külföldre utazniuk. A LUSH magyarországi hálózata már 3 budapesti bolttal (a Szt. István körúton, a MOM Park Bevásárlóközpontban és az Árkád Bevásárlóközpontban), valamint egy pécsi és egy soproni üzlettel rendelkezik, ahol a fent említett termékeken kívül természetesen számos más LUSH-specialitással is lehet találkozni, ismerkedni. S ha már az ember egyszer betér egy LUSH-boltba, hogy szíve szerelmét vagy egy jóbarátját meglepje valami különlegességgel, egész biztosan nem jön ki önmaga megajándékozása nélkül!
Akik pedig kifejezetten a sztárok által kedvelt, vásárolt termékeket szeretnék magukon kipróbálni, már indulhatnak is a nyolc különböző terméket tartalmazó You're a Star elnevezésű exkluzív LUSH-ajándékcsomag beszerzésére, amelyben Kylie Minogue, Halle Berry, Sarah Jessica Parker, Madonna, Liv Tyler, Julia Roberts, Gwyneth Paltrow és Jud Law által leggyakrabban vásárolt termékekből található egy-egy darab.
Kalandra fel, csajok!