Vendel
5 °C
20 °C

Szexi sztárok az öt érzék mérlegén!

2006.04.19. 09:38
Te mitől gerjedsz be? Egy forró pillantástól, egy ellenállhatatlan illattól, vagy esetleg már ráéreztél a kedvesed ízére? Az érzékiség ott szunnyad mindenkiben, de a mindennapok során csak nagyon ritkán ébred fel. Áprilisban azonban kiderül, hogy a sztárok miként hatnak az érzékeinkre! A Velvet.hu internetes portál különleges szavazást indított, ahol a sztárok vonzerejét teszi mérlegre a nagyközönség. A Magnum 5 Érzék Verseny érzékenként veszi sorba, hogy kit mennyire tartunk szexinek.

A Magnum 5 Érzék Versenyben egyszerű kérdések alapján kell a nagyközönségnek kiválasztania azokat a sztárokat, akiket a legszexibbnek tartanak, akik a leginkább hatnak az érzékeinkre. "Kinek a pillantásától olvadunk el leginkább? Kinek a hangja borzongat meg a legtöbbször? Kinek az ajkaiba kóstolnánk bele legszívesebben? Ki az, akit a legszívesebben megérintenénk? Kié a legszexisebb orr szerintünk?" A szavazás két fordulóból áll. Az első szakaszban bárki jelölhet ismert embereket. A legtöbb jelölést kapott nevek közül érzékenként 5-5 ismert személyiség kerül be a második fordulóba, ahol a nagyközönség kiválasztja közülük az abszolút győzteseket. A versenyt a Magnum 5 Érzék jégkrém-széria támogatja.

Az érzékeink határozzák meg, hogy milyen minőségben éljük meg a körülöttünk lévő világot, az élményeinket. Néha józan ésszel megmagyarázhatatlan reakciókra késztetnek bennünket. Például olyan embereket tartunk vonzónak, akiket tudatosan legszívesebben figyelmen kívül hagynánk. Erről a tudalattiból származó vonzódásról általában a feromon tehet, amely érzéki kapcsolatot teremthet két idegen ember között. De ugyanígy megmagyarázhatatlanul befolyásolhatja vágyainkat egy-egy selymes hang, mély bariton vagy egy különleges szempár mélyreható tekintete is. Ez a verseny megpróbál az érzékek működésének mélyére hatolni, túlmutat a tudatos, józan gondolkodásunkon és valóban arra kérdez rá, hogy a sztárok mely érzékünket mozgatják meg inkább, kit találunk a legvonzóbbnak.

A Magnum 5 Érzék Verseny során kiderül, hogy mennyire lehet vonzó egy selymes női hang, a látványt, vagy a hangokat részesítjük előnyben, és mi alapján döntjük el egy sztárról, hogy erotikus-e a kisugárzása vagy sem. A verseny egészen április végéig tart, a hivatalos eredményhirdetésre május elején kerül sor.

További információ:
Glázer Szilvia
szilvi@humantelex.hu
20-499-70-10