Orsolya
7 °C
17 °C

Időskori beteggondozás a Telki Magánkórházban

2004.07.27. 11:42
Sokan nem tudnak kimozdulni otthonról akár egy néhány napos vagy hetes pihenésre, mert idősebb családtagjuk felügyelete napi 24 órás igénybevételt jelent számukra.
A Telki Magánkórházban azonban lehetőség nyílik arra, hogy emelt szintű kórházi ellátással, 24 órás egészségügyi, nővéri felügyelettel, de szállodai körülmények között tudjon idősebb rokona pihenni, gyógyulni, míg az ápolástól leterhelt hozzátartozó is kikapcsolódhat a világ bármely pontján.
Amellett, hogy állandó szakmai felügyelet gondoskodik pácienseink állapotáról, még jó néhány esetleg elhalasztott, vagy kevésbé fontosnak tartott kivizsgálásra, terápiára is sor kerülhet a bent tartózkodás ideje alatt. Mindenképpen előnyös lehet - azokban az esetekben ahol ez indokolt - a gyógytorna alkalmazása képzett gyógytornászok vezetésével illetve olyan új, étkezési terápiára való átállás mely az állapot javulását segíti elő. Ezekben a hetekben lehetőség nyílik mindezen új lehetőségek bevezetésére.
Természetesen gondolva a kiadások csökkentésére, az egy vagy két hetes ellátások a normál díjaknál lényegesen alacsonyabb árért vehetők igénybe. Sőt egészségpénztári adókedvezmény igénybe vételével akár 50%-os díjcsökkentés is elérhető!

Csomagárak

1 hét: 181.000Ft
Tartalmaz: 7 napi teljes ellátást, nővéri felügyeletet, felvételkor belgyógyászati vizsgálatot, valamint 4 belgyógyászati kontroll vizsgálatot.

2 hét: 318.000Ft
Tartalmaz: 14 napi teljes ellátást, nővéri felügyeletet, felvételkor belgyógyászati vizsgálatot, valamint 9 belgyógyászati kontroll vizsgálatot.

Bármely egyéb szakvizsgálat, vagy kezelés külön térítés ellenében igénybe vehető.

Ezek a díjak a bentlakást és a felügyeletet foglalják magukban, a különböző vizsgálatok, kúrák, terápiák költségei ehhez íródnak hozzá.

További információért érdeklődjön a Telki Magánkórházban!

A Telki Magánkórház nem "drága"!

A Telki Magánkórházról elterjedt, hogy csillagászati árakon kínálja egészségügyi szolgáltatásait. Ha azonban jobban utánajárunk, kiderül, hogy az árak korántsem tartoznak a megfizethetetlen kategóriába. Sőt ha azt nézzük, hogy itt milyen minőségi egészségügyi szolgáltatást kap a beteg a pénzéért, már jóval árnyaltabb a kép.

Példának okáért egy komplex menedzserszűrés, vizsgálatokkal, ultrahanggal, vér-, vizeletvizsgálattal, EKG-val a 140.850 Ft-os listaár helyett nem kerül többe 84.510 forintnál. Ha figyelembe vesszük, hogy mindezt reggeltől kora délutánig végzik el, hát biztosan ráhúzhatjuk a megéri jelzőt.

Egy másik "húzóágazat" a szülés, mely megközelítőleg félmillió forintos kiadást jelent. Azonban ha itt is figyelembe vesszük a négycsillagos szállodai környezetet, azt hogy az apa vagy más hozzátartozó díjmentesen együtt lakhat az anyával, másként tekintünk a díjra, melyet már egy családi nyaralás alkalmával is viszonylag könnyen kiadunk, ami nem mérhető össze egy új élet születésével.
Külön lehetőség az egészségpénztár igénybevétele, amely további 30%-40%-os SZJA megtakarítást eredményezhet a szolgáltatásaink díjából.

Belgyógyászat,
Kardiológia
Reumatológia
SebészetIdeggyógyászat
Ortopédia - mozgásszervi sebészetUrológia
Plasztikai sebészetBőrgyógyászat
SzájsebészetPszichiátria
Nőgyógyászat - SzülészetFül - orr - gégészet
GyermekgyógyászatFogászat, fogszabályozás

Telki Magánkórház
2089 Telki, Kórház fasor 1.
Tel: 26/372-300, Fax: 26/372-267
E-mail:
telkihospital@telkihospital.hu
www.telkihospital.hu