Erzsébet
0 °C
7 °C

Időskori beteggondozás a Telki Magánkórházban

2004.04.16. 12:12

#alt#Sokan nem tudnak kimozdulni otthonról akár egy néhány napos vagy hetes pihenésre, mert idősebb családtagjuk felügyelete napi 24 órás igénybevételt jelent számukra.

A Telki Magánkórházban azonban lehetőség nyílik arra, hogy emelt szintű kórházi ellátással, 24 órás egészségügyi, nővéri felügyelettel, de szállodai körülmények között tudjon idősebb rokona pihenni, gyógyulni, míg az ápolástól leterhelt hozzátartozó is kikapcsolódhat a világ bármely pontján.

Amellett, hogy állandó szakmai felügyelet gondoskodik pácienseink állapotáról, még jó néhány esetleg elhalasztott, vagy kevésbé fontosnak tartott kivizsgálásra, terápiára is sor kerülhet a bent tartózkodás ideje alatt. Mindenképpen előnyös lehet - azokban az esetekben ahol ez indokolt - a gyógytorna alkalmazása képzett gyógytornászok vezetésével illetve olyan új, étkezési terápiára való átállás mely az állapot javulását segíti elő. Ezekben a hetekben lehetőség nyílik mindezen új lehetőségek bevezetésére.

Természetesen gondolva a kiadások csökkentésére, az egy vagy két hetes ellátások a normál díjaknál lényegesen alacsonyabb árért vehetők igénybe. Sőt egészségpénztári adókedvezmény igénybe vételével akár 50%-os díjcsökkentés is elérhető!

Csomagárak:

    1 hét: 181.000 Ft
    Tartalmaz: 7 napi teljes ellátást, nővéri felügyeletet, felvételkor belgyógyászati vizsgálatot, valamint 4 belgyógyászati kontroll vizsgálatot.
    2 hét: 318.000 Ft
    Tartalmaz: 14 napi teljes ellátást, nővéri felügyeletet, felvételkor belgyógyászati vizsgálatot, valamint 9 belgyógyászati kontroll vizsgálatot.

Bármely egyéb szakvizsgálat, vagy kezelés külön térítés ellenében igénybe vehető.

Ezek a díjak a bentlakást és a felügyeletet foglalják magukban, a különböző vizsgálatok, kúrák, terápiák költségei ehhez íródnak hozzá.

További információért érdeklődjön a Telki Magánkórházban!