Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

Biztonság, kiemelkedő hozam mellett

2006.06.23. 09:35
Új, a tőkegaranciát és a kiemelkedő hozamot egyaránt biztosító befektetési alap-konstrukciót kínál ügyfeleinek az MKB Alapkezelő Rt.

Az MKB GRÁNIT Tőkegarantált Származtatott Alappal a befektető Európa, Japán és Magyarország dinamikusan fejlődő ingatlanpiacainak teljesítményéből részesedhet, így a hagyományos banki betéteknél magasabb hozamot érhet el. A konstrukció keretében az alapkezelő vállalja a befektetett tőke teljes visszafizetését a futamidő végén, amely kiemelt biztonságot nyújt az alapba fektető ügyfeleknek.
Az alap portfolióját az alapkezelő szakemberei úgy állították össze, hogy az a várható hozam szempontjából a legmegfelelőbb legyen. A portfolión belül az európai ingatlanpiac teljesítményét tükröző FTSE EPRA Euro Zone Index, illetve a japán TSE REIT index 40-40, a magyar ingatlanpiac teljesítményét reprezentáló BNP Paribas magyar ingatlanpiaci index pedig 20 százalékot képvisel. A múltbéli hozamokat tekintve beszédes adat, hogy az indexek 3 évre visszatekintő évesített hozamai - 2006. május 10-ig –az európai ingatlanpiac esetében 30%-ot meghaladó a japán ingatlanpiac esetében 19% feletti, a magyar ingatlanpiac esetében is közel 10%- os mértékűek.
Az MKB GRÁNIT Tőkegarantált Származtatott Alapot azoknak a legalább 2 és fél éves időtávban gondolkodó befektetőknek ajánlja az alapkezelő, akik óvatosak, és előnyben részesítik a tőkegarantált konstrukciókat, ugyanakkor vállalható kockázat mellett - professzionális pénzügyi szolgáltató ügyfeleként - szeretnének magasabb hozamot elérni.
Az alap futamideje két és fél év, a jegyzési időszak június 22-től július 12-ig tart. A jegyzési időszak alatt diszkontált áron jegyezhető a befektetési jegy. A minimálisan befektethető összeget 100 ezer forintban határozta meg az alapkezelő.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.