Vendel
6 °C
21 °C

Mindenre van megoldás

2006.07.27. 13:26
Az MKB Bank személyes pénzügyi tanácsadói felkészültek arra, hogy az ügyfelek számára kedvező befektetési lehetőségeket ajánljanak a 2006. szeptember elsejétől hatályos 20 százalékos kamatadó bevezetése előtt.

A bank mind a betéti, mind a befektetési termékek tekintetében széles, minden igény kielégítésére alkalmas kínálattal rendelkezik, amelyből az ügyfelek lehetőségeik és kockázatvállalási hajlandóságuk alapján kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet, amely révén még adómentesen gyarapíthatják megtakarításaikat.

Fontos tudni, hogy a 2006. szeptember 1-jét megelőző betétlekötés, illetve kötvényvásárlás esetében a folyamatban lévő kamatperiódusra eső kamatfizetés még adómentességet élvez! Továbbá a 2006. szeptember 1-jét megelőzően vásárolt befektetési jegyeken a visszaváltáskor elért árfolyamnyereséget nem terheli kamatadó.

"Az MKB Bank kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ügyfelek ne csak a szlogenben találkozzanak bankunk új jelmondatával: "Személyesen Önnek!", hiszen pénzügyi tanácsadóink valóban az egyedi igények figyelembevételével ajánlanak befektetési formákat." - mondta dr. Ákos Tamás ügyvezető igazgató, majd hozzátette: "A pénzintézet jelenleg is dolgozik azon, hogy augusztusban új, adóoptimalizálásra lehetőséget nyújtó akciós ajánlatokkal - többek között egy tőkegarantált alappal és hosszú távú lekötött betéttel - jelenjen meg a piacon."

Az MKB a külföldi magánszemélyek számára is tájékoztatást nyújt azzal kapcsolatban, hogy a kamatadó-emelés érinti-e a banknál lévő megtakarításaikat.