Orsolya
7 °C
17 °C

Nagy szakmai érdeklődés övezte az MRSZ Reklámkonferenciáját

2004.11.25. 10:17
A marketingkommunikációs szakma éves átfogó rendezvényét, a XII. Országos Reklámkonferenciát idén november 16-17-én rendezték meg Szép? Új? Világ? címmel. A helyszín ismét Eger volt, de kommunikációs és tartalmi szempontból megújult a Magyar Reklámszövetség éves szakmai seregszemléje.

#alt#103 magyar és külföldi előadó gondoskodott arról, hogy a 440 résztvevő tájékozódhasson a szakmát leginkább foglalkoztató kérdésekről, trendekről. Az első nap a plenáris ülések napja volt, több ismert és elismert külföldi szakértő részvételével, míg a második napon hét szekcióülést látogathatták a vendégek. A hagyományosnak tekinthető témák, mint a médiapiac, kreatív tervezés és közterület szekciók mellett újdonságként jelentkezett az integrált kommunikáció lehetőségeit elemző szekció, és a reklámszakemberek másik, munkán túli énjét bemutató, méltán látogatott "Privatizáció" szekció is.

Az első napot záró esti program pozitív fogadtatását nemcsak a sokszínűségének, jókedvűségének köszönhette, hanem annak is, hogy idén mindenki megtalálhatta a habitusának leginkább megfelelő kikapcsolódási lehetőséget: volt Francia Kaszinó, Londoni Szivarszoba, Bécsi Kávézó, Bajor Söröző, Magyar Borozó és egy frenetikus Danubius Party.

#alt#Az MRSZ ebben az évben kiemelten nagy hangsúlyt helyezett arra is, hogy erősítse a Konferencia integrációját Egerben. Ezt a célt támogatták a kiegészítő programok: telt ház előtt, közkívánatra két előadás során vetítettük le a 2003. évi Cannes-i verseny legjobbjait és az idei Golden Drum verseny nyertes filmjeit. Az Egert bemutató óriásplakát versenyre 27 ügynökség 57 pályaművet nyújtott be. A jeligés pályaművek közül a 20 tagú zsűri és az egri polgárok a H-artdirectors alkotását találták a legjobbnak. A győztes alkotás 2005 elején országszerte 150 óriásplakát helyre kerül fel.

#alt#A rendezvény ebben az évben jelentős szponzori érdeklődést generált. Ezen felül jelentős értéket nyújtottak azok a támogatók, akik szolgáltatásaikkal, médiafelületeikkel segítették a szakma legnagyobb, legátfogóbb programjának minőségi szervezését.

Az MRSZ XII. Országos Reklámkonferencia teljes körű szervezését a Café Csoport végezte. (www.cafecsoport.hu)

További információ:
Hargitai Lilla, főtitkár - Magyar Reklámszövetség Tel.: 06 1 322-0640
Balaton Anita, ügyvezető igazgató - Café PR Kft. Tel.: 06 1 450 5064 www.mrsz.hu www.reklamkonferencia.hu