Katalin
3 °C
9 °C

Sikertörténet

2006.04.19. 15:58
Siker, karrier, gyönyörű feleség, boldogság. Emellett állandó munka, túlóra, stressz. Egy idő után már nem tudtam ugyanazt nyújtani a páromnak az ágyban. De rátaláltam a megoldásra…

József vagyok, 36 éves, cégtulajdonos, ügyvezető. Sokáig azt hittem, hogy egyike vagyok a legsikeresebbeknek a baráti körömben. Nem mondom, tettem is érte: az elmúlt tíz évemet állandó munkával töltöttem. Túlórák, hétvégi munka, reggeltől estig stressz. Soha eszembe nem jutott volna, hogy ez a túlhajszolt életmód annyira megviseli a szervezetemet, hogy egyszer csak bemondja az unalmast. Azonban az élet másképp gondolta.

Nincs annál rosszabb, mint ráébredni, hogy nem tudom ugyanazt nyújtani a feleségemnek az ágyban, mint korábban, de nem mertem beszélni róla, mert attól féltem, elhagy. Arra eszméltem, hogy egyre nehezebben érek el erekciót, így képtelen vagyok aktusra. Senkinek nem beszéltem róla, megpróbáltam figyelmen kívül hagyni.

Aztán a társaságunkban egy beszélgetés alkalmával feljött ez a téma. Kiderült, egy ismerősöm is ilyen gondokkal küzdött. Ő megosztotta feleségével problémáját, majd együtt elmentek orvoshoz, aki egy olyan megoldást ajánlott neki, mely több betegénél is bevált.

Rengeteget rágódtam a dolgon. Végül összeszedtem minden bátorságomat, elmondtam a páromnak, aki azonnal mellémállt. Felkerestünk egy jónevű urológus szakorvost, aki elmagyarázta: az, hogy az ember képtelen a közösüléshez elegendő mértékű erekció elérésére és fenntartására – azaz merevedési zavarral küzd –, a túlhajszolt, stresszes életvitel következménye is lehet. Aztán megnyugtatott, majd azt a megoldást ajánlotta, melyet számos hasonló gondokkal küzdő páciensének javasolt már. Ez fél éve történt, azóta én is abba az elégedett és boldog körbe tartozom, akiknek a narancssárga segített. Szexuális életünk ismét a régi, feleségemmel újra akkor lehetünk egymáséi, amikor szeretnénk. Rájöttem, ez az igazi siker.

Bővebb információ