Előd
7 °C
16 °C

A szerencse fia

2005.10.26. 09:31
A világ egyik legszerencsésebb és legsikeresebb fickója vagyok. Hosszú évek óta üzemeltetem saját vendéglőmet a szülőfalum melletti nagyvárosban, tele vagyok energiával és önbizalommal. Bár a magabiztosság terén néhány éve nem álltam túl jól...

Egyre gyakrabban észleltem, hogy valahogy nem működök már olyan jól, mint régen. Nem tudtam mire vélni, miért romlik teljesítményem az ágyban, de sem feleségemnek, sem a legjobb barátaimnak nem mertem beszélni róla. Kezdetben abban reménykedtem, hogy csak átmeneti állapotról van szó, azonban csak nem akart múlni. Az, hogy a páromat nem tudtam boldoggá tenni, borzasztóan frusztrált, az otthoni gondok miatt aztán fokozatosan elveszítettem az önbizalmamat, és egyre rosszabbul ment vállalkozásom irányítása is.

A nejem nem tudta mire vélni, hogy miért ritkultak meg annyira együttléteink, mint később kiderült, már a legrosszabb is eszébe jutott. Végül egy este kérdőre vont, és addig nem nyugodott, míg el nem mondtam neki a teljes igazságot. Aztán megbeszéltük, hogy utánajár, ki a legjobb urológus szakorvos a városban, és együtt felkeressük. Így jutottunk el az én jó dokimhoz, aki elmagyarázta, milyen tényezők segítik elő a merevedési zavar kialakulását. Ilyen a stresszes, mozgásszegény életmód is, amelyben nekem bőven volt részem.

Az orvosom olyan kezelést ajánlott, mely számos korábbi betegén segített már. Természetesen azonnal elkezdtem. A narancssárgának köszönhetően visszanyertem önbizalmamat is, újra önmagam lehetek. Ezért hiszem, hogy valóban egyike vagyok a világ legszerencsésebb és legsikeresebb férfijainak.

Bővebben: www.narancssarga.hu