Előd
7 °C
16 °C

ADSL 5000 Ft alatt - nemcsak nyáron

2005.06.01. 15:44

Az EuroWeb legújabb szolgáltatása, a NeoNET Start ADSL 1 éven át, garantáltan kevesebb, mint 5000 forintért biztosít korlátlan internethozzáférést.

A legnagyobb hazai üzleti internetszolgáltató, az EuroWeb Rt. az elmúlt években a NeoPhone márkanévvel jelentős lakossági ügyfélkört szerzett az alternatív hangszolgáltatások piacán. A NeoPhone idei újítása az interneten keresztüli telefonálást lehetővé tevő NeoPhoneX NetTelefon bevezetése volt. Az interneten elérhető tartalomszolgáltatás fejlődése és az alacsony havi előfizetési díjak együttesen nagy tömegeket ösztönözhetnek arra, hogy a szélessávú előfizetések mellett döntsenek. A NeoPhone márka internetre épülő hangszolgáltatása megoldást ad a tartalomszolgáltatás fejlődésére, az újonnan bevezetett NeoNET Home ADSL csomagok pedig széles spektrumon elégítik ki a felhasználói igényeket.

A hazai piacon végzett kutatások szerint 5000 forint havidíj alatt már sokan választanának szélessávú internet-előfizetést. Nekik kínál megfizethető megoldást a NeoNET Start ADSL csomagja. A szolgáltatás kétéves hűségnyilatkozat esetén az első évben már 4998 forintos bruttó áron biztosít korlátlan internethozzáférést. A havidíj a második évben legfeljebb 6800 forintig emelkedhet, de a társaság ígéri, hogy amint a hálózati hozzáférési díjak tekintetében kedvezőbb feltételeket sikerül kialkudniuk a Magyar Telekommal, ezt a tarifát is csökkenteni fogják.

Az EuroWebnek jelenleg 12 ezer ADSL-előfizetője van, a NeoPhoneX nevű internetes telefonszolgáltatásnál pedig az elmúlt alig negyed év alatt már 15 ezren regisztráltatták magukat.
A NeoNET Start ADSL előfizetés értékesítését 2005. június 01-től kezdte meg az EuroWeb.