Előd
7 °C
16 °C

Agnitum - D-Link OEM együttműködés Magyarországon

2006.01.24. 10:09
Az Agnitum és a D-Link cégek folytatják sikeres együttműködéseiket a világ vezető biztonságtechnikai gyártóival. Az új OEM együttműködés révén a D-Link az Outpost Firewall-t ajánlja termékei mellé Magyarországon.

Szentpétervár, Oroszország - 2006. Január 16. - Az Agnitum OEM együttműködést írt alá a D-Linkkel, a világ egyik legjelentősebb hardveres hálózati eszköz gyártójával. Az együttműködés értelmében a D-Link magyarországi disztribútorai az elismert szoftverfejlesztő Outpost Firewall tűzfal rendszerének licenceivel együtt kínálják annak több hálózati eszközét. Ennek eredményeképpen a D-Link vásárlói a szoftveres és hardveres védelem olyan erős kombinációját élvezhetik, mely minden korábbinál hatékonyabb védelmet biztosít.

Az Internet veszélyei ma már jóval komolyabbak lehetnek, mint használatának előnyei, ezért az otthoni és vállalati hálózatok védelme az IT technológiai fejlesztési törekvések legfontosabb kérdéseinek egyike. Minél több módon védjük a hálózatot, az annál biztonságosabb - a legjobb elérhető védelem pedig mind a felhasználók, mind pedig a hálózatok számára a szoftveres és hardveres tűzfalak együttes használata. Az IT biztonságtechnika vezető szereplői, a D-Link és az Agnitum együttműködést kötött annak érdekében, hogy e védelmi szint valóban mindenki számára elérhető legyen. A D-Link ezért VPN routereit Agnitum Outpost Firewall tűzfal licencekkel együtt kínálja.

"Rendkívül fontosnak tartjuk együttműködésünket a világ vezető hardver gyártóival, mint amilyen a D-Link," - mondta Mikhail Penkovsky, az Agnitum kereskedelmi és marketing vezetője. "A most kialakított közös biztonsági csomagunk, azaz a szoftveres és a hardveres tűzfal termékeink együtt sziklaszilárd védelmet nyújtanak a hálózati felhasználóknak."

"A D-Link nemzetközi szinten szorosan együttműködik gondosan választott technológiai partnereivel annak érdekében, hogy kimagasló értéket nyújtson felhasználóinak. Az Agnitum piacvezető tűzfal technológiáját, könnyen kezelhető termékeit, kiváló terméktámogatását és elismertségét elismerve nagy örömünkre szolgál, hogy erőinket egyesítve páratlan szolgáltatásokat nyújthatunk felhasználóinknak Magyarországon az Agnitum helyi partnerével, a Nollex Nemzetközi Kft-vel egyetemben" - nyilatkozta Élő András, a D-Link Magyarország képviseletvezetője.

Mindemellett a többszörösen díjnyertes Outpost személyes tűzfal rendszer a D-Link felhasználóknak az eddiginél több finomhangolási és funkcionalitásbeli lehetőséget is biztosít, mint például az alkalmazás szintű hálózati kommunikáció szabályozása, az integrált kémprogram-védelem, a helyi hálózatokra is kiterjedő támadásészlelés vagy az Internetes aktív tartalmak egyedi szűrése.

"Az Agnitummal való gyümölcsöző kapcsolatunk már eddig is számos előnyt jelentett partnereink és felhasználóink számára. Örömmel üdvözöljük a D-Link-et új OEM partnerünkként, akárcsak azokat a D-Link felhasználókat, akik magas szintű biztonság megvalósítására törekszenek rendszereikben" - tette hozzá Kecskés Győző, a Nollex Nemzetközi Kft., az Agnitum Magyarországi Disztribúció vezetője.

Az Agnitumról

Az Agnitum szoftverfejlesztő cég 1999 óta világszerte az IT biztonsági és adatvédelmi megoldások elismert vezető fejlesztője mind üzleti, mind pedig otthoni felhasználók számára, több mint egymillió felhasználóval. Az Agnitum célkitűzése az Internet használatának biztonságossá és barátságossá tétele minden felhasználó számára. Ennek megfelelően szoftverei magas fokú biztonságot a könnyű kezelhetőséggel ötvözik. Az Agnitum otthoni és kisebb hálózatok védelmére készített zászlós terméke az Outpost Firewall PRO, míg közepes és nagyvállalati környezetbe a végpontok megbízható védelmére az Outpost Office Firewall termékét ajánlja.

A D-Link-ről

A D-Link mind a bevételeket, mind a piaci részesedést tekintve az egyik legnagyobb vezeték nélküli és Ethernet hálózati egységeket gyártó cég világszerte. 1986-os alapítása óta a D-Link a hálózatok használatának egyszerűsítése és megfizethetősége érdekében kötelezte el magát, melynek eredményeképpen olyan innovatív, díjnyertes terméket kínál, melyek gond nélkül integrálhatók egyéb eszközökkel és alkalmazásokkal.

Az Outpost Firewall Pro tűzfalról

Az Outpost PRO tűzfal magas szintű, összetett védelmi fegyvertárral rendelkezik a gépeket veszélyeztető külső támadások kivédésére, valamint adatlopás, szolgáltatás-lebénítás, titoksértés, a trójai behatolók és a kémprogramok ellen. A megoldás megjelenése óta számos nemzetközi díjat nyert el.

További információk

Hivatalos bejelentés

Agnitum Magyarországi Disztribúció / Nollex Nemzetközi Kft.

Agnitum sajtókapcsolat:
Kecskés Győző
Nollex Nemzetközi Kft.
1116 Budapest, Rátz László u. 76.
Tel: 70/338-6616
E-Mail: gkecskes@agnitum.hu

D-Link Magyarország

D-Link sajtókapcsolat:
Dr. Kilbertus Viktor
Marketing manager
D-Link Magyarország
1074 Budapest,
Rákóczi út 70-72.
Tel:461-3005
Fax.:461-3004
E-Mail: vkilbertus@dlink.hu