Vendel
5 °C
20 °C

Csak felszabadultan!

2008.05.09. 12:55

"A legjobb érzés, ami először eszembe jut a tisztán látásról, az a szabadság: bármikor úszhatok, futhatok, vezethetek, bulizhatok, s közben nem kell azon aggódnom, hogy nálam legyen a kontaktlencse-folyadékom. Nincsenek korlátok! - így vélekedett Zsuzsa, mikor rászánta magát, hogy lézeres látásjavító műtéttel megszabadul 6,5 dioptriás kontaktlencséjétől. - Ha valakinek rossz a látása, mindig vigyáznia kell a szemére. A tengerben például nem bukhatok a víz alá, mert kimoshatja a kontaktlencsémet. Szóval mindennel vigyázni kell."

Ahhoz, hogy Te is gondtalanul élvezd akár már az idei nyarat, a lézeres látásjavítás a megoldás. A csupán néhány perces kezelés gyors és fájdalommentes, néhány órával a beavatkozás után pedig akár már tévézhetsz, olvashatsz is. A Zyoptix lézeres kezelést választó Zsuzsa 10 nappal a beavatkozást követően már csak rutinból nyúl reggelente a szemüvegéért. "Bíztatom a kontaktlencsét használó barátaimat is, hogy ne féljenek, mert ami a kezelés után következik, csodálatos!"

Gyors, fájdalommentes, megbízható

A lézeres látásjavító kezeléseket több mint 20 éve végeznek világszerte, s ma már hazánkban, az Optimum Látásjavító Lézerközpontban is elérhetőek a legkifinomultabb és legmodernebb eljárások.

A hullámfront elemzésen alapuló Zyoptix kezelés három válfaja segítségével teljesen egyénre szabható a látáskorrekció. Az eljárás gyors, fájdalommentes és biztonságos. Gyógyulási ideje nagyon rövid, s változó fényviszonyok mellett is biztosított a kitűnő látás. Az Intézetben ugyancsak elérhető a LASIK típusú eljárás is, melyet 1991 óta több millió ember életét könnyítette meg világszerte. Ez az eljárás is teljesen fájdalommentes, és a tényleges kezelés nem tart tovább 1-2 percnél.

A legrégebbi lézeres eljárás a PRK, mely több mint 20 éve került kifejlesztésre, s elsősorban a kisfokú rövidlátók, illetve a vékony szaruhártyával rendelkező páciensek számára remek alternatíva. A PRK, illetve újabb változata, a LASEK szintén elérhető a 2000 óta több ezer sikeres kezelést végrehajtó Optimum Látásjavító Lézerközpontban.

Díjmentes konzultáció, rendkívüli kedvezmények

A gondtalan nyárhoz most az Optimum Látásjavító Lézerközpont rendkívüli kedvezményekkel járul hozzá. Ha 2008. május 31-ig jelentkezel az intézmény honlapján a lézeres látásjavításhoz szükséges - kötelezettséggel nem járó - alkalmassági vizsgálatra, azt a legkorszerűbb szemészeti diagnosztikai eszközpark segítségével ingyenesen végzik el neked.

Amennyiben pedig a vizsgálat után úgy döntesz, hogy örökre megszabadulsz szemüvegedtől vagy kontaktlencsédtől, s az ezzel járó rendszeres költségektől, az Optimum Látásjavító Lézerközpont most a Zyoptix kezelések áraiból 20, a LASIK eljárás díjából 25, míg PRK vagy LASEK esetén 30 százalék kedvezményt kínál.

A kedvezmény igénybevételéhez 2008. május 31-ig csak regisztrálni kell az Optimum honlapján, a szolgáltatás később is igénybe vehető! A lehetőséget ajánlhatod rokonaidnak, barátaidnak is: a most kínált kedvezmények, valamint a díjmentes konzultáció számukra is elérhető!