Előd
7 °C
16 °C

Ingyenes szemvizsgálat és akár 25%-os műtéti díjkedvezmény az Optimum Látásjavító Lézerközpontban

2006.10.12. 14:24
Akik szemüveggel, kontaktlencsével élik életüket, sokszor gondoltak már arra, milyen lenne megszabadulni e kényelmetlenségtől, és tökéletesen látni a világot – sportolni, vezetni, csókolózni, táncolni hajnalig – mindenféle látásjavító segédeszköz nélkül. Az Optimum Látásjavító Lézerközpont ezt a felhőtlen örömöt kínálja az Ön számára.

Sokan akár évekig gondolkodunk, mielőtt rászánjuk magunkat egy lézeres látásjavító kezelésre, és visszanyerjük tökéletes látásunkat, mindössze egy hétvége alatt. A hosszú gondolkodási idő oka, hogy még kevesen tudják: lézeres látásjavító beavatkozásokat több mint 20 éve végeznek világszerte, és a legmodernebb – hullámfront elemzésen alapuló, egyénre szabott kezelést jelentő – technológia Magyarországon is elérhető.

Meglepően fájdalommentes és gyors volt a beavatkozás, már a Lézerközpontból hazafelé vezető úton szinte tökéletes volt a látásom” – számolt be műtéti utáni élményeiről Pesuth Rita, hatszoros kick-boksz világbajnoknő. „El sem tudtam volna képzelni, hogy valaha újra fogok látni, élni, sportolni kontaktlencse és szemüveg nélkül. Fantasztikus érzés, és szinte leírhatatlan, hogy újra tökéletes a látásom, így néha azt hiszem, hogy ez csak egy álom! Fél év távlatából is csak pozitív dolgokat tudok mondani az egész beavatkozásról" - mondja a sportolónő.


A több mint 20 éves fejlődésnek köszönhetően a korszerű lézeres látásjavító kezelés gyors és fájdalommentes. A kezelés után mindössze 48 órával újra nézhetünk televíziót, olvashatunk, sétálhatunk, vagy akár sportolhatunk is, azaz egyetlen hétvégét kell önmagunkra szánnunk ahhoz, hogy egész életünkben újra tökéletesen lássunk, mindenféle segédeszköz nélkül!

Tegye meg önmagáért, hogy visszanyeri tökéletes látását!

Tegye meg az első lépést! Mivel a Látás Hónapja most októberben van, az Optimum Látásjavító Lézerközpont ingyenes szemvizsgálatot és lézeres látásjavító kezelései árából akár 25%-os kedvezményt kínál látásproblémákkal küzdők számára. Jelentkezzen az ingyenes szemvizsgálatra, melyen megismerheti szemének állapotát, és megtudhatja, hogyan nyerheti vissza tökéletes látását! A vizsgálat arra is alkalmat ad, hogy megismerje az Optimum Látásjavító Lézerközpontot és az alkalmazott eljárásokat. Emellett találkozhat és beszélgethet az intézet szakorvosaival, akik egyéni, személyre szabott kezelési tervet dolgoznak ki Önnek. A díjmentesen vizsgálaton túl a műtétek árából 25%-os kedvezményre is jogosult, melynek igénybevételéhez októberben mindössze a vizsgálatra kell regisztrálnia az Optimum Látásjavító Lézerközpontot weboldalán.


Jelentkezés az ingyenes vizsgálatra most!