Gyöngyi
9 °C
9 °C

A játéknak vége — De vannak, akiknek csak most kezdődhet igazán

2004.10.12. 11:59
A Peugeot Hungária október 12-16. között, a Peugeot 407 SW premierjének alkalmából játékgyűjtő autókiállítást szervez a Duna Plaza bevásárló központ földszintjén.

A Peugoet 407 bevezetése óta tudjuk, hogy az autó nem játék. A gyerekeknek azonban mindig az marad, a Peugeot Hungária éppen ezért október 12-16. között, a Peugeot 407 SW premierjének alkalmából játékgyűjtő autókiállítást szervez a Duna Plaza bevásárló központ földszintjén.

A Peugeot 407 reklámfilmjéből ismert életnagyságú játékautók kiállítása alkalmából arra kérjük a látogatókat, hogy hozzák el feleslegessé vált kisautóikat, amelyeket az esemény lezárultával a Peugeot Hungária képviselői átadnak a Szilágyi Erzsébet Gyermekotthon és Általános Iskola kis lakóinak. A látogatók által felajánlott ajándékok mellé a Peugeot Hungária további 1.000.000 forintot adományoz a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány részére.

Az akció sikerének érdekében a Peugeot Hungária feltétlenül számít az Ön megtisztelő megjelenésére is a helyszínen, ahol személyesen megtekintheti a Peugeot 407 SW modelljét és a kiállított, a Peugeot reklámfilmből emlékezetessé vált, motorizált, óriás játékautókat.

Ha Ön is szeretne hozzájárulni az akcióhoz, várjuk adományát a Duna Plaza bevásárlóközpont földszintjén október 12-15. között reggeltől estig. Október 15-én a helyszínen regisztrálók között Peugeot 407 teszthétvégét sorsolunk ki.