Emma
3 °C
10 °C

Nem akarok boltba menni!

2005.09.15. 14:10
Ez a jelmondata annak az egyre népszerűbb szervezetnek, mely titkos társaságként a legnagyobb titokban működik. Értelemszerűen.

Nem akarok boltba menni, mert utálok! Ez a jelmondata annak az egyre népszerűbb szervezetnek, mely titkos társaságként a legnagyobb titokban működik. Értelemszerűen.

Éppen ezért csak találgatni tudunk, a szervezet felépítését, céljait, tagjait és egyéb vonatkozásait illetően. Úgyhogy találgatunk.

Biztos azért nem szeretnek boltba menni, mert ott sokan vannak, ráadásul olyanok, akik szintén nem szeretnek boltba menni, és ezért ingerültek, modortalanok és tolakszanak a sorban. Biztos azt sem szeretik, hogy soha nincs náluk apró a bevásárlókocsihoz, és ha mégis van, akkor meg nem lehet egyenesen tolni a kocsit és nyikorog is.

Nyilván az is zavarja őket, hogy az eladó számos esetben rendkívüli jóakarata ellenére sem tud bővebb felvilágosítást adni a kiszemelt árucikkről, viszont zavarba ejtően tippelget a képfrissítési frekvencia, vagy éppen a vízhajtó tea élettani hatásai ügyében.

Úgyszintén feltételezhető, hogy a titkos társaság tagjai gyűlölnek parkolóhelyet keresni, pittyegő kapun átmenni, sorban állni, futószalagra pakolni, nyitott csomagtartóajtót lefejelni, cipekedni, illetve a frissen vásárolt házimozit az új fényképezőgéppel együtt a kapuban leejteni.

Így belegondolva teljesen érthető, miért is olyan népszerű szervezet ez!

Hogy hol lehet belépni? Az is titkos, de ez az egész innen szivárgott ki.