Orsolya
7 °C
19 °C

Nyugdíjas évek? Inkább legyél Jani, mint Pali!

2006.03.16. 10:11
Kapcsolódó cikkek (1)
A nyugodt öregkor egyetlen aranyszabálya: legyen elég pénzünk. Legyen elég pénzünk orvosi ellátásra, utazásra, arra, hogy többet adhassunk családunknak, önmagunknak. Elég egy okos döntés és alapjaiban változhat meg mindaz, amit a nyugdíjas évekről gondoltunk. Elég egyetlen okos döntés és kétszer-háromszor több pénzünk lehet a számlánkon, kétszer-háromszor magasabb nyugdíjat utal a bank. Ezt kínálja a Winterthur Magyarország új terméke: a Premium Magánnyugdíjpénztár.

Az anyagi biztonság megteremtésének receptje gyakran egyszerű. Első lépésként elég, ha az olyan apróságokra odafigyelünk, mint a magánnyugdíjpénztári tagságunk. A magyarországi magánnyugdíjpénztárak többsége túlzottan konzervatív befektetési politikája eredményeképpen csak szerény hozamot tud számunkra biztosítani. Ez pedig leginkább arra elég, hogy (az amúgy is befizetett) nyugdíjpénztári befizetéseink reálértékét megőrizzük. De arra már nem, hogy reálértéken érdemben növeljük azt.

Mit tehet az, aki idős korában mégis inkább Jani szeretne lenni, mint Pali? Egyszerű: akarjon okosan gondoskodni magáról és pénzének biztonsága mellett legyen fontos az elérhető hozam is! Akarjon milliomosként nyugdíjba menni, akarja, hogy a pénze a legtöbbet fialja, akarja, hogy a befektetési szakemberek a legtöbbet hozzák ki belőle. Ezt kínálja a Winterthur Magyarország új magánnyugdíjpénztára, a Premium Magánnyugdíjpénztár. Azt, hogy tagjainak - többletbefizetés és többlettagdíj nélkül-, 20-30 éves időtávon a piacon jelenleg elérhető magánnyugdíjpénztáraknál magasabb hozamot és nyugdíjat akar biztosítani tagjainak.

Hogy lehetséges ez? A világ egyik legismertebb befektetésekkel foglalkozó cége, a svájci Credit Suisse Csoporthoz tartozó Winterthur Magyarország és a hazai piac egyik legsikeresebb szereplője a Concorde Befektetési Alapkezelő a hazai piacon elsőként fekteti a pénztár vagyonának nagyobb részét a legjobban teljesítő hazai és nemzetközi részvényekbe. Ez pedig az elmúlt évtizedek nemzetközi tapasztalatait figyelembe véve azt jelenti, hogy azoknak, akik most hajlandók vállalni a valamivel magasabb kockázatot, nyugdíjas éveikben a bank kétszer-háromszor olyan vastag borítékot ad majd át nyugdíjukkal. Azaz Janik lesznek, és nem Palik.

Letölthető belépési nyilatkozat

A WINTERTHUR CSOPORT

A Winterthur Csoport egy winterthuri székhellyel rendelkező nemzetközi vállalat, Svájc vezető biztosítótársasága. A Winterthur Csoport személy-, vagyon- és felelősségbiztosítások széles palettáját kínálja, továbbá személyre szabott élet- és nyugdíjbiztosítási megoldásokat nyújt egyéni és vállalati ügyfelek részére. Több mint 19,500 munkatárssal rendelkezik világszerte. A vállalat teljes üzleti forgalma 2005. első kilenc hónapjában 22.9 milliárd CHF volt, az általa kezelt vagyon pedig 2005. szeptember 30-án elérte a 152.9 milliárd CHF-t.

A Credit Suisse Group

A zürichi központú Credit Suisse Group a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. A Credit Suisse Group banki vállalkozása, a Credit Suisse befektetési banki, privátbankári, és vagyonkezelési szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek a világ minden táján. Tanácsadási szolgáltatásait, átfogó megoldásait és innovatív termékeit világszerte cégeknek, intézményi és jelentős magánvagyonnal rendelkező privát ügyfeleknek kínálja, de Svájcban lakossági ügyfelekkel is foglalkozik. A Credit Suisse Group tagja a Winterthur Group is, mely jelentős nemzetközi üzleti tevékenységet is folytat. A Credit Suisse Group több mint ötven országban működik, alkalmazottainak száma kb. 63 000. A cég névre szóló részvényeit (CSGN) Svájcban, valamint - Amerikai Letéti Részvények (CSR) formájában - New Yorkban jegyzik.

A Credit Suisse Groupról és a Credit Suisse-ről további információ a www.credit-suisse.com címen található.
A Winterthurral kapcsolatos további információk a www.winterthur.com címen olvashatók.

A jelen dokumentumban megjelenő információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Winterthur Biztosító Zrt., illetve a Winterthur Pénztárszolgáltató Zrt. felelősséget nem vállal. Az egyes termékekre vonatkozó aktuális feltételrendszert az adott termék részletes feltételszövege tartalmazza, amely bármelyik ügyfélszolgálati irodánkban megtekinthető.