Előd
7 °C
16 °C

Range Rover Autobiography

2003.08.26. 10:31
Volt-e már Ön, Kedves Olvasó olyan helyzetben, amikor erősen azon kellett törni a fejét, hogy vajon amit lát és érez fokozható-e bármiféleképpen? Olyan esetekben, amikor szinte tökéletes az összhang, amikor minden úgy jó, ahogy van? Bizonyára előfordult már ilyesmi. Nos, a Range Rover Autobiography esetében biztosan ez a helyzet állna elő.

#alt#A Range Rover önmagában is egy fantasztikus autó, a gépkocsigyártás megújuló ikonja, a tökéletes technológiai harmónia, amit minden tulajdonos büszkén vallhat magáénak. Túlzás nélkül állítható, hogy a tavaly megújult terepjáró esetében napjaink egyik legkomolyabb gépkocsijáról van szó - a Land Rover zászlóshajója feltétlenül az autógyártás legfelső kasztjába tartozik.

A robosztus, egyben vonzóan elegáns külső megjelenésen túl, amelyen a 30 évvel ezelőtti eredeti ismertetőjegyei is visszaköszönnek, a belső kialakítás is rendkívül igényes. A tervezőgárda remek érzékkel ötvözte a különféle luxuscikkeknél, audio-berendezéseknél, óceánjáró jachtoknál, első osztályú repülőüléseknél, finom bútoroknál és ékszereknél fellelhető stílusjegyeket és anyagokat a Range Rovertől megszokott "fa és bőr" hangulattal. Az eredmény egy olyan belső kialakítás lett, ami a fényűzés új szintjét valósítja meg, az autó mégis klasszikusan elegáns és a legteljesebben funkcionális maradt.

#alt#Azonban mi lehet még az a plusz, az az egzotikum, ami további örömet okoz érzékszerveinknek? A válasz az egyediségben keresendő: a Land Rover a még egyedibb kialakítású autók gyártására létrehozta az Autobiography programot, a minden részletre kiterjedő egyediség és elegancia lehetőségét. Az Autobiography jelzésű Range Roverek esetében, a teljesség igénye nélkül, az egyedileg gyártott, ízlésünkhöz minden részletében igazodó kézi gyártású enteriőr, a gazdag króm-díszítés, a szinte utánozhatatlan minőségű multimédiás hi-fi berendezés, amely a beépített TV és DVD berendezéssel együtt "mozgó mozivá" varázsolja a világ egyik legjobb terepjáróját, formálja érzéseinket, míg önkéntelenül is a gyári szlogen ugrik be: above it all. Azaz, mindenek felett.