Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Range Rover Autobiography

2003.08.26. 10:31
Volt-e már Ön, Kedves Olvasó olyan helyzetben, amikor erősen azon kellett törni a fejét, hogy vajon amit lát és érez fokozható-e bármiféleképpen? Olyan esetekben, amikor szinte tökéletes az összhang, amikor minden úgy jó, ahogy van? Bizonyára előfordult már ilyesmi. Nos, a Range Rover Autobiography esetében biztosan ez a helyzet állna elő.

#alt#A Range Rover önmagában is egy fantasztikus autó, a gépkocsigyártás megújuló ikonja, a tökéletes technológiai harmónia, amit minden tulajdonos büszkén vallhat magáénak. Túlzás nélkül állítható, hogy a tavaly megújult terepjáró esetében napjaink egyik legkomolyabb gépkocsijáról van szó - a Land Rover zászlóshajója feltétlenül az autógyártás legfelső kasztjába tartozik.

A robosztus, egyben vonzóan elegáns külső megjelenésen túl, amelyen a 30 évvel ezelőtti eredeti ismertetőjegyei is visszaköszönnek, a belső kialakítás is rendkívül igényes. A tervezőgárda remek érzékkel ötvözte a különféle luxuscikkeknél, audio-berendezéseknél, óceánjáró jachtoknál, első osztályú repülőüléseknél, finom bútoroknál és ékszereknél fellelhető stílusjegyeket és anyagokat a Range Rovertől megszokott "fa és bőr" hangulattal. Az eredmény egy olyan belső kialakítás lett, ami a fényűzés új szintjét valósítja meg, az autó mégis klasszikusan elegáns és a legteljesebben funkcionális maradt.

#alt#Azonban mi lehet még az a plusz, az az egzotikum, ami további örömet okoz érzékszerveinknek? A válasz az egyediségben keresendő: a Land Rover a még egyedibb kialakítású autók gyártására létrehozta az Autobiography programot, a minden részletre kiterjedő egyediség és elegancia lehetőségét. Az Autobiography jelzésű Range Roverek esetében, a teljesség igénye nélkül, az egyedileg gyártott, ízlésünkhöz minden részletében igazodó kézi gyártású enteriőr, a gazdag króm-díszítés, a szinte utánozhatatlan minőségű multimédiás hi-fi berendezés, amely a beépített TV és DVD berendezéssel együtt "mozgó mozivá" varázsolja a világ egyik legjobb terepjáróját, formálja érzéseinket, míg önkéntelenül is a gyári szlogen ugrik be: above it all. Azaz, mindenek felett.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.