Lukács
9 °C
22 °C

Exkluzív apartmanok a Római-parton

2003.12.10. 13:56

#alt#Töretlenül népszerű a lakásvásárlók körében Óbuda. A kerület igazi vonzerejét a minden igényt kielégítő, sokszínű lakókörnyezet, a fővárosi viszonylatban is presztízsértékű lakcím, valamint a Duna és a budai hegyek megtestesítette vonzó környezeti tényezők jelentik. A kerületben leggyakrabban a 60 nm körüli, 25 millió forintos értékhatárú új lakásokat keresik az érdeklődők, ami - mind az árat, mind a méretet tekintve - a fővárosi átlagot meghaladó életminőségi elvárásokat és lehetőségeket jelez.

#alt#Az ingatlanfejlesztők számára is ígéretes környék képe hamarosan új ingatlanegyüttessel gazdagodik. A tervek szerint jövő év júliusában adják át a Club RómaiPart névre keresztelt lakópark első 64 lakását. A két ütemben felépülő, összesen százhúsz, 33-115 négyzetméteres lakás mind stílusában, mind műszaki tartalmában a legújabb lakásdivatot követi. Az exkluzív, dunai panorámás apartmanok, a hatalmas teraszok és a 2 hektáros, ősfás telek tovább őrzi a Római-part kellemes hangulatát.

#alt#A lakások elsősorban a vállalkozói rétegnek kínálnak kitűnő befektetési lehetőséget. A vásárlók, ha cégként vesznek részt az adásvételben, az általános forgalmi adó visszaigénylésével mentesülhetnek akár a jövő év januárjától bevezetésre kerülő telekáfa árnövelő hatása alól is. A kedvező hitelkonstrukcióknak köszönhetően pedig már 30% önerő megléte elegendő a vásárláshoz.

Az uniós csatlakozást követően a Club RómaiPart apartmanjainak további értéknövekedése várható, hiszen a vízparti lakások árai európai viszonylatban sokkal magasabbak, mint hazánkban.

További információk: 487-3366
www.clubromaipart.hu