Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C

Sixt rent a car - Wallis Autókölcsönző Kft.

2005.02.16. 10:00
A Sixt rent a car - Wallis Autókölcsönző Kft 1999 óta van jelen a magyar gépjármű-kölcsönző piacon. Magyarországon a Wallis Autóholding Rt részeként garancia a megbízhatóságra, amelyhez a precíz, magas minőségű német franchise-rendszer is párosul.

Fontosnak tartjuk cégünk nemzetközi hátterét, amelynek története a múlt század elejére nyúlik vissza. Martin Sixt 1912-ben megalapítja a "Sixt Autofahrten und Selbstfahrer" vállalatot és összesen 7 autóval megkezdi működését.

A vállalat fejlődését hűen tükrözi az a tény, hogy jelenleg 72 országban van jelen a Sixt nemzetközi autókölcsönző minőségi bérautókkal és világszinvonalú szolgáltatásokkal.

BMW 5
BMW

Nemzetközi hátterünknek köszönhetően ügyfeleink ugyanazt a minőséget és színvonalat kapják, melyben a kiváló autópark mellett számos egyedülálló szolgáltatás áll ügyfeleink rendelkezésére. Ezek közül a legfontosabb talán a díjmentesen igényelhető Sixt Express Card, amellyel gyorsabbá és egyszerűbbé válik a kölcsönzés a világ minden pontján.

Immár hat éve működő cégünk kezdetben 30 gépkocsival a Magyarországra irányuló forgalmat szolgálta ki. Napjainkra már közel 250 autóval képes kiszolgálni a magyarországi vállalatok bérautó igényét is. A Sixt flotta, a cég megalakulása óta folyamatosan bővül, és ma a "termék" palettát, a BMW, Rover, Citroën, Opel és Ford márkák különféle modelljei alkotják.

Az autópark mérete és összetétele biztosíték arra, hogy ügyfeleink az igényeiknek leginkább megfelelő autót választhassák. Fontos kiemelni azt a tényt, hogy a Sixtnél mindenki új és kifogástalan állapotú autót bérelhet, amelyek futásteljesítménye nem érheti el a 30 000 kilométert vagy a 12 hónapos időtartamot.

BMW 5
BMW

A személyautó-kölcsönzés mellett 2003. márciusa óta cégünk már kisteherautók bérbeadásával is foglalkozik, ügyfeleink szállítási igényeit a Citroën Jumper tipusú kisteheratuó szolgálja ki. A kiváló autópark mellett számos bérleti konstrukció áll ügyfeleink rendelkezésére, vállalati partnereink igényeire szabjuk ajánlatunkat, nagy hangsúlyt fektetünk egyedi konstrukciókra, egyedi szerződésekre. Autóparkunkat folyamatosan kiegészítjük újabb tipusokkal. 2004. őszétől a BMW 116i és a BMW X3, valamint a legújabb H Astra a flottánk részét képezi.

2005. márciusától a Citroën C4 és a BMW 530d tipúsú gépkocsik is szélesítik termékpalettánkat.

A Sixt szerződésben áll több légitársasággal és nemzetközi szállodalánccal is. Ezek között megtalálható a Lufthansa, a KLM és legújabbként az Alitalia is. A szállodák tekintetében fontos felsorolni a Hilton, a Kempinski és a Hyatt láncokat.

A Sixt élen jár az innovációban is. Elsőként vezette be a WAP-os és SMS alapú foglalási rendszert, amellyel úttörőnek számít az autókölcsönzők között. Mindkét rendszer nagy előnye a gyorsaság, a kényelem és az egyszerűség. A Sixt az elsők között teremtette meg annak a lehetőségét, hogy az Interneten keresztül autót lehessen bérelni. A Sixt szolgáltatások összesen 4 irodában érhetőek el Budapesten: a Ferihegyi Repülőtér 2B terminálján, a Hotel Kempinski Corvinusban, a Hilton Budapest WestEndben, valamint belvárosi irodánkban a Könyves Kálmán krt. 5. szám alatt. Munkatársaink folyamatos információval, belföldi és külföldi foglalásokkal a 451 4227-es telefonszámon állnak az ügyfelek rendelkezésére, reggel héttől este tízig, a hét minden napján. Meglévő és új ügyfeleinket folyamatosan informáljuk akcióinkról, újdonságainkról 2005. januárjától bevezetésre kerülő SMS küldő rendszerünk segítségével illetve DM levéllel. Úgy gondoljuk, hogy gyors és rendkívül jó minőségű szolgáltatásainkkal elérhetővé válunk üzleti és magán célú autóbérlések során is a magyar autókölcsönzés piacán. Hiszen a magyarországi Sixt iroda két legfontosabb erőssége az árrugalmasság és egyedi konstrukciók, amely mellett igényes autóparkunk és a Sixt munkatársainak kompetenciája biztosíték, hogy ügyfeleink elvárásainak és igényeinek megfeleljünk. Ezek alapján cégünk bízik benne és azon fáradozik, hogy a 2005-ös évben is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa meglévő és leendő ügyfeleink részére egyaránt.