Salamon
6 °C
14 °C

66-Ft-ért repülhetünk a legpontosabb fapadossal, a SkyEurope-pal

2006.10.31. 14:02
A SkyEurope pontossági mutatóinak javulása a Chronos elnevezésű menetrendszerűségi program bevezetésének eredménye. Most a programhoz csatlakozott légitársaságok versenyében ismét első helyezést ért el a SKyEurope.

Az október 16-a és 22-e közötti időszakban a SkyEurope gépei közül csupán mindössze egy késett számottevően. A gépek 91 %-a pontosan érkezett meg. A versenyben ugyan más légitársaságok is jól szerepelnek, de több mint 10 százalékkal több késést regisztrálhatott a legjobb második is.

A légitársaság megfigyelései szerint, a magyarok utazási kedvét a jegyárak mellett leginkább az befolyásolja, hogy a légitársaságok központi repterekre szállítják őket vagy sem, mert ha a reptér messze van a várostól, akkor gyakran más desztinációt vagy légitársaságot választanak az utasok. Sokak számára egyre fontosabb ma már a pontosság is.

A SkyEurope a pontosságot jutalmazó világjárók utazási kedvének élénkítésére újabb akciókat indít. Most 66 Ft-tól kínálja útjait a következő desztinációkra: Amszterdam, Barcelona, Koppenhága, Milánó, Nápoly, Róma, Párizs, Velence, Bukarest.

Az ár ugyan nem tartalmazza a reptéri illetékeket és adókat, de a jegy ára így is rendkívül olcsó, ha azt nézzük, hogy sok légitársaságnál a karácsony közeledtével egyre drágábban juthatunk repülőjegyhez.