Mária
-6 °C
-2 °C

Szeptember után októberben is vezet a Sláger

2003.12.13. 10:05
A szeptemberi hallgatottsági adatok után az októberi adatok is a Sláger Rádió vezető szerepének megerősödését támasztják alá. Most már bizonyos, hogy nem csupán egyszeri sikert könyvelhet el magának a Rádió.

A Szonda Ipsos - GFK által havonta készített rádióhallgatottsági mérések alapján az október hónap további hallgatókat hozott a Sláger Rádiónak. Mialatt a teljes rádiós piac hallgatószámban 170.000 fővel csökkent, addig a Sláger Rádiónak sikerült 127.000 fő új hallgatót toboroznia. Jelenleg 3.554.000-en hallgatják a Sláger rádiót, vagyis a teljes lakosság 43%-át tudhatja magáénak az adó.

Napi elérés tekintetében fej-fej mellett halad a két konkurens országos kereskedelmi csatorna, mind a Slágert, mind pedig a Danubiust közel 2,4 millióan hallgatják naponta.

#alt#

Részesedésben a Sláger Rádió megerősítette szeptemberben átvett vezető szerepét. Szeptemberben 25,6% volt a Sláger részesedése és ezzel fél százalék ponttal átvette a vezetést a Danubiustól, Októberre további 1 százalékponttal növelte részesedését, tovább erősítve vezető státuszát, így 26,5%-os részesedést tudhat magáénak, szemben a Danubius 25%-os eredményével.

Bár a budapesti hallgatottság tekintetében hosszú ideje a Sláger Rádió egyértelmű dominanciájáról beszélhetünk, a hallgatók számát további 9% ponttal, 48%-ra sikerült növelni október hónapban, vagyis elmondhatjuk, hogy a rádióhallgatók közül minden második a Sláger Rádiót hallgatja Budapesten.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.