Vendel
5 °C
20 °C

The Tarantinos: Kill Bill Party és Alan McGee - Death Disco Global

2005.03.04. 10:46

The Tarantinos:

#alt# A Sziget Fesztiválon már nagy sikert aratott The Tarantinos 3 év szünet után újra Magyarországra látogat.

A The Tarantinos-t hét londoni zenész alkotja. Ihletőjük Quentin Tarantino és a filmjeiből áradó utánozhatatlan hangulat és légkör. Az együttes a rendező összes kultikus filmjének nagy slágerét eljátssza, a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, a Jackie Brown és az Alkonyattól Pirkadatig dalai mind felcsendülnek a koncerten. Hallhatjuk az olyan rock and roll klasszikusokat, mint a Miserlou, Never Can Tell, Bang Bang, Woo Hoo, Green Hornet, a hetvenes évek funky nótáit, mint a Jungle Boogie, 110th Street, és természetesen a soul balladákat, mint a Son Of A Preacher Man, Lets Stay Together and Inside My Love.

A együttes a számokhoz és filmekhez szervesen hozzátartozó stílusban lép fel, a zenét ötvözik a filmekből ismert hangeffektekkel, felelevenítik a jeleneteket, a mozgást, még a lövéseket is.

Meglepetés az Uma Thurman rajongóknak! Aki Mia Wallace-nek (Pulp Fiction) vagy The Bride-nak (Kill Bill) öltözik, féláron jöhet be a koncertre!

Alan McGee - Death Disco Global :

#alt# A Death Disco-t Alan McGee alapította, akit a Jesus and Mary Chain, a Primal Scream és az Oasis felfedezőjeként, valamint a Libertines menedzsereként is ismerhetünk.

Alan McGee nagyon jól ismert figurája a zenei világnak, nem csupán a Creation Records főnöke, de egyben a Death Disco egyik DJ-je is.

A Death Disco Londonban minden héten egyszer, New Yorkban havonta egyszer játszik. Egy Death Disco est során keveredik a rock'n'roll, a punk és a glam. Vendég DJ volt többek között Courtney Love, The Libertines, Shane MacGowan, a The Hives és a Primal Scream, és a Death Disco parkettjén táncolt már Kevin Shileds, Bobby Gillespie, valamint Kate Moss és Anita Pallenberg is. A Death Disco szlogenje nem véletlenül: "The Freedom to Rock".

Death Disco playlist:

theclash* theramones* jamc* mc5* bowie* strokes* thefall* echo&thebunnymen* prince* thejam* thecult* thewho* thebeatles* thestones* magazine* dexys* primals* brmc* sisters* theruts* motorhead* slits* thehives* trex* xrayspex* siouxsie* talkingheads* numan* pixies* dinosaur jr* qotsa* hothotheat* thestrokes* whitestripes* nydolls* mbv* depechemode* rubinoos* faces* pogues* ennio morricone* faust* cherrystones* thebyrds* love* themonks* iggypopandthestooges*

Jegyek 2500 Ft-os áron kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban.

További információ:
www.showtimebudapest.hu
www.tex.hu