Lukács
9 °C
22 °C

Társkeresés felsőfokon!

2003.11.13. 10:13
Az Elite-Contact Club saját tapasztalatai alapján fejlesztette ki ezt az egyedülálló és bizonyítottan sikeres módszert, amelynek segítségével minden társkeresőnek esélye van arra, hogy korrekt és hozzáillő társat találjon.

#alt#A nő és a férfi egymáshoz való viszonya az élet azon területe, ahol minden ember fordulóponthoz érkezik. A társtalanok arra vágynak, hogy egyszer olyan emberrel hozza össze őket jósorsuk, akire azt mondhatják: végre megtaláltam azt, aki által teljessé válhatok.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy magánéletünk rendezése nem csupán szerencse dolga. Ezért aktívan cselekedni is szükséges.

Régebben elképzelhetetlen volt, hogy az azonos társadalmi helyzetű embereket ne egy mindkét fél bizalmát élvező barát mutassa be egymásnak. A tiszti casinók és fényes külsőségek között megrendezett bálok adtak alkalmat az ismerkedésre. A polgári életformában a vasárnapi zsúrok, szolid ötórai teák töltötték be ezt a szerepet.

A mai társadalom rohanó élettempója elsorvasztotta ezeket a lehetőségeket.

Mi 17 évvel ezelőtt egy baráti körben határoztuk el, hogy segíteni fogunk azoknak, akik még társtalanok. Ebben az évben egy vadonatúj rendszert indítottunk és ennek segítségével megötszöröztük az eddigi sikereinket. Októberig 34 pár - 68 boldog ember! - talált egymásra és többen jelezték, hogy társkeresésüket hamarosan befejezettnek tekintik.

Az ECC az Internet segítségével egy egyedülálló lehetőséget kínál az igényes, kulturált társkeresőknek, azoknak, akik komoly, korrekt kapcsolatot keresnek..

Saját tapasztalataink alapján fejlesztettük ki ezt az egyedülálló és bizonyítottan sikeres módszert, amelynek segítségével minden társkeresőnek esélye van arra, hogy korrekt és hozzáillő társat találjon.

Ügyfeleinket személyesen ismerjük, egyedi Megbízóinknak megtapasztaltuk életkörülményeit is. Munkatársaink: pedagógusok, pszichológusok, kvalifikált, empatikus emberek.

A személyes ismeretség, a körülmények megtapasztalása az az objektív kontroll, ami hitelessé teszi a kapott információkat, amikért garanciát is vállalunk. A szimpatikusnak tűnő személlyel csak regisztrált Klubtagok vehetik fel a kapcsolatot, a páholyrendszerből adódó szisztéma szerint.

Ha élni kíván a Magyarországon egyedülálló kulturált ismerkedési lehetőséggel, kérjük, tekintse meg weboldalunkat ! Előzetes telefonegyeztetés alapján várjuk irodánkban személyes megbeszélésre, vagy kérésére saját lakásán, munkahelyén is felkeressük.

Webodal: www.parvaro.hu

E-mail: club@parvaro.hu

Telefon: 36-1-225-1395, 06-20-945-1441