Jolán
-1 °C
7 °C

Bemutatom egy barátomnak...

2003.12.09. 09:23

A nő és a férfi egymáshoz való viszonya az élet azon területe, ahol minden ember fordulóponthoz érkezik. A társtalanok arra vágynak, hogy egyszer olyan emberrel hozza össze őket jósorsuk, akire azt mondhatják: végre megtaláltam azt, aki által teljessé válhatok.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy magánéletünk rendezése nem csupán szerencse dolga. Ezért aktívan cselekedni is szükséges.

Régebben elképzelhetetlen volt, hogy az azonos társadalmi helyzetű embereket ne egy mindkét fél bizalmát élvező barát mutassa be egymásnak. A tiszti kaszinók és fényes külsőségek között megrendezett bálok adtak alkalmat az ismerkedésre. A polgári életformában a vasárnapi zsúrok, szolid ötórai teák töltötték be ezt a szerepet.

A mai társadalom rohanó élettempója elsorvasztotta ezeket a lehetőségeket, ám a mi módszerünk átmentett valamit a régi értékekből és új technikai elemekkel kombinálva bocsássa az érdeklődőknek felhasználásra.

"Bemutatom egy barátomnak" 17 éve ez a jelmondat az Elite Contact Club vezérelve. Garantáltan teljes diszkrécióval dolgozunk. Az ECC az Internet segítségével újabb lehetőséget keresett és talált az igényes, kulturált, kizárólag komoly szándékú társkeresőknek.

Saját tapasztalataink alapján fejlesztettük ki ezt az egyedülálló és bizonyítottan sikeres módszert, amelynek segítségével minden társkeresőnek esélye van arra, hogy korrekt és hozzáillő társat találjon.

Ügyfeleinket személyesen ismerjük, egyedi Megbízóinknak megtapasztaltuk életkörülményeit is. Munkatársaink egyetemet, főiskolát végzett szakemberek.

Ez az objektív kontroll különbözteti meg és teszi hitelessé a kapott információkat. Az inkognitó megőrzése céljából a neveket megváltoztattuk. A szimpatikusnak tűnő személlyel csak regisztrált Klubtagok vehetik fel a kapcsolatot, a páholyrendszerből adódó szisztéma szerint.

Ha élni kíván a Magyarországon egyedülálló, kulturált ismerkedési lehetőséggel, előzetes telefonegyeztetés alapján várjuk irodánkban személyes megbeszélésre.

Előtte tekintse meg honlapunkat!

Elite-Contact Club Exkluzív Társkereső Szolgálat

Web: www.elite-contact.hu
E-mail: club@parvaro.hu
Telefon: 225-1395, 06-20-945-1441