Hedvig
7 °C
23 °C

Indul a kéthetes Tippmax-láz

2008.05.08. 16:27

A következő két hétben három sztár méri össze a sporttal kapcsolatos tudását és szerencséjét a Tippmaxon. A tét - a bezsebelhető dicsőség mellett - nem kicsi: a győztes hatszázezer, a második helyezett ötszázezer, a bronzérmes pedig négyszázezer forinttal gazdagíthatja valamely általa választott utánpótlás-szervezet, vagy sporttal foglalkozó civil kezdeményezés számláját.

 

A Tippmax azok számára kínál a korábbiaknál még színesebb, változatosabb fogadási lehetőségeket, akik nem csak egy-egy kiemelt fogadási eseményre, hanem annak részleteire, mozzanataira, egyéb történéseire szeretnének fogadni. Ezek közé tartozik például a labdarúgó mérkőzéseknél a sárgalapok száma, kosárlabdánál a két csapat által összességében elért kosarak száma, stb. A Tippmax egyik legnagyobb előnye a külföldi online fogadóirodákkal szemben, hogy legális, a Szerencsejáték Zrt. pedig magyar, állami tulajdonú vállalatként garantálja a fogadók biztonságát.

Míg a Tippmixen a játékosok eddig általában heti két fogadási ajánlat eseményeiből választhattak, a Tippmax akár napi 255 fogadási eseményt kínál. A Tippmaxon ráadásul a Tippmix esetében megszokott oddsoknál magasabb nyereményszorzókkal és kedvezőbb kötési előírások mellett lehet fogadni.

Ezeket a kedvezőbb nyereményszorzókat állíthatja most Bódy Sylvi, Hajós András és Katus Attila a jó ügy szolgálatába. A sztárok minden nap 20 000 virtuális forinttal játszatnak, a végső sorrend pedig a nyeremények pozitív egyenlege alapján alakul ki.


Itt fogadhat a Tippmaxon!


Bódi Sylvi: Az energiabomba

Kevesen tudják, de nem sok hiányzott ahhoz, hogy Sylvi profi sportoló legyen. Egészen fiatal gyermekként kezdte a művészi tornát, aztán versenytáncra, majd verseny aerobikra váltott. Nem titok, hogy gyönyörű alakját részben a napi négy órás edzéseknek köszönheti. A minden férfiszívet megdobogtató Sylvi ugyanis egészen 14 éves koráig nem döntötte el, hogy profi sportolóként, vagy modellként kezdi-e a pályáját. A sport - ráadásul annak extrémebb ága - ma is része a mindennapjainak. A családjától örökölte a benzingőz, a motorozás szeretetét, néhány évvel ezelőtt rákapott a görkorcsolyázásra, majd a snowboardra is. Ha pedig azt is elmeséljük, hogy Sylvi hastáncolni és focimeccset nézni is szeret, azt hiszem eljutottunk az álomnőhöz.

Hajós András: Vak tyúk is...

Ha Izland napsütötte, homokos strandjaira, vagy a Kiskunság hófödte csúcsaira gondolunk, akkor máris megfelelő képet kaphatunk Hajós András és a sport kapcsolatáról. Bár a népszerű énekes-showman lelkes támogatója minden mozgással kapcsolatos kezdeményezésnek (olyannyira, hogy a Paralimpiai Mozgalom egyik arca), és a városi legendák szerint olykor feltűnik Budapest útjain egy bicikli nyergében, András saját bevallása szerint a vak tyúk is talál szemet elvét követi a következő két hétben. Bár a spanyol bajnokság, vagy az NBA átláthatatlan dzsungelnek tűnik, szurkoljon velünk együtt Andrásnak, ha ön is hisz abban, hogy a sors mindig rámosolyog az arra érdemesekre.

Katus Attila: A profi

Talán nincs is olyan sportág a világon, melyet Katus Attila ne próbált volna ki. Jóga, úszás, foci, jetski, vitorlázás... A lista önmagában is impozáns. A legnagyobb szerelem természetesen az aerobic: Attila  28 évesen már hat aerobic világbajnoki és két Európa-bajnoki aranyérem büszke tulajdonosa volt. Bár világversenyeken már nem indul, a sportot és az egészséges életmódot továbbra sem hanyagolja el, sőt, ő a mozgás szeretetének egyik legismertebb hazai nagykövete. Óriási tömegeket képes megmozgatni egy-egy nagyobb eseményen (legutóbb közel ezer embert a Testébresztő Aerobic Marathonon), személyi edzői felfogása pedig legendásan kemény: munka nélkül senki ne várjon eredményt. Akik közelről ismerik, azt mondják, Attila hihetetlenül impulzív, egyszerre kedves és lehengerlő jelenség. Kíváncsian várjuk, hogy képes-e hasonló dinamizmussal maga mögött tartani mostani vetélytársait.