Orsolya
7 °C
17 °C

TIPPMIX már az interneten is!

2006.09.11. 10:41
Kapcsolódó cikkek (1)
A TIPPMIX már nemcsak lottózói online terminálon, hanem interneten is elérhető, eleget téve ezzel a sportfogadást kedvelők régi igényének. Hetente két fordulóban 200-200 fogadási esemény közül választhat! Regisztráljon, fogadjon és nyerjen Ön is interneten a TIPPMIXen!

Régi igénye a tippmixelők egy korántsem elhanyagolható részének, hogy fogadni ne csak a hagyományos módon (online terminálon), hanem interneten keresztül is lehessen. Ez a kívánság most teljesült! A Tippmix fogadás mostantól az interneten is lebonyolítható. A fejlesztés és az ennek nyomán megteremtett új lehetőség bízvást nevezhető hazai viszonyok között szerencsejáték-történeti eseménynek, amellyel a Szerencsejáték Zrt. tovább erősítette pozícióját a fejlett európai lottótársaságok élmezőnyében. Az internetes Tippmix egyszerű és kényelmes megoldás minden sportfogadást kedvelőnek. Nézzük meg részletesebben, milyen is az új fogadási rendszer!

Regisztráció

Az új rendszert csak regisztrált fogadók használhatják. A regisztráció anonim illetve teljes regisztráció formájában történhet. Regisztrálni interneten, és munkaidőben a telefonos ügyfélszolgálat segítségével, vagy a lottózókban kitöltött, a rendszer használatára vonatkozó szerződéssel lehet. Aki interneten vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül regisztrál, az ezt követően azonnal be tud lépni a fogadási rendszerbe.

Egyenlegkezelés

Az új rendszerben a be- és kifizetés a fogadó saját belső egyenlegén keresztül történik. Eddig aki Szerencsekártyát vásárolt, csak Szerencsekártyája egyenlegéből játszhatott; aki pedig szerződést kötött, csak banki POS tranzakcióval vásárolhatta meg az összeállított szelvényét. Mostantól a regisztrált felhasználónak többféle fizetési lehetősége lesz, s ezekből a számára legmegfelelőbbet választhatja ki az SzZrt.-nél vezetett belső egyenlegének feltöltésére. A feltöltést a fogadást megelőzően kell elvégeznie a fogadónak. Ebből történik a fogadás árának kiegyenlítése, és itt jelennek meg a fogadó nyereményei is. A feltöltés történhet Szerencsekártyával, bankkártyával interneten keresztül, banki átutalással, szerződéses módon, illetve M-COM számlán keresztül.

Nyeremények

A nyeremények kezelésében annyi a változás, hogy a nyeremények a belső egyenlegbe kerülnek, és a fogadó dönthet arról, hogy tovább játszik-e ezzel, vagy felveszi azt banki utalással, illetve postai kiküldéssel.

Természetesen azokat, akik eddig a lottózókban és más értékesítőhelyeinken fogadtak a Tippmixen, és számukra ez megfelelő, továbbra is várjuk ott. Az új szolgáltatás, összhangban a technika, az informatika fejlődésével, a választékot bővíti, s az internetezők egyre bővülő táborának nyújt lehetőséget a játékra.