Wi-Fi + 3G iPad mobilinternet

2010.12.13. 16:33 Módosítva: 2010.12.13. 17:07
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A T-Mobile bejelenti a Wi-Fi + 3G iPad készülékekhez kialakított mobilinternet-csomagok bevezetését Magyarországon

A T-Mobile ma bejelentette, hogy november 30-tól iPad készülékekhez kialakított mobilinternet tarifacsomagokat vezet be Magyarországon. A tarifacsomagok hűségszerződés nélkül elérhetőek lesznek, vagyis bármikor aktiválhatók vagy lemondhatók.

Az iPad lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy alkalmazásaikhoz és tartalmaikhoz minden korábbinál közvetlenebb, intuitívabb és szórakoztatóbb módon férhessenek hozzá. Böngészhetnek a weben, küldhetnek és fogadhatnak e-maileket, nézegethetik és megoszthatják fotóikat, HD minőségű videókat nézhetnek, zenét hallgathatnak, játszhatnak, e-könyveket olvashatnak és így tovább, mindezt az iPad forradalmian új, „multi-touch” képernyős kezelőfelületén. A Wi-Fi + 3G-s iPad modellek vastagsága csupán 13,4 mm , súlyuk csak 730 g – tehát vékonyabbak és könnyebbek bármelyik laptop-nál vagy notebook-nál – és 10 óra az akkumulátor maximális üzemideje netes szörfölés, Wi-Fi használat, videonézés illetve zenehallgatás esetén, a 3Gs adathálózaton* keresztül történő webes szörfölés esetén pedig maximum 9 óra.

„Az iPad világszerte óriási népszerűségnek örvend, és nagyon örülünk, hogy Magyarországon mobilinternet tarifacsomagokat kínálhatunk hozzá ügyfeleinknek” – mondta Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese. „Innovatív tarifacsomagjainkkal és jó minőségű szélessávú hálózatunkkal ügyfeleink maximálisan kihasználhatják e nagyszerű készülék előnyeit.”

További információ az iPad mobilinternet-csomagokkal kapcsolatban
További információ az iPad-ról

*Az akku maximális üzemideje a készülék beállításaitól, a használat jellegétől és egyéb tényezőktől függ. A tapasztalt értékek változhatnak.

A T-Mobile-ról

A T-Mobile a Magyar Telekom mobilszolgáltatásainak márkája. A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. További információk a www.t-mobile.hu weboldalon találhatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.