Jenő
3 °C
8 °C

Megújult Toyota RAV4

2004.03.05. 09:14
Kategóriájának úttörő modellje, a Toyota RAV4 továbbra is az európai szabadidő-terepjáró eladások éllovasa. A nemrégiben felfrissített modellcsalád nemcsak kifinomultabb megjelenéssel, gazdagabb alapfelszereltséggel, hanem alacsonyabb árakkal is jelentkezik.

#alt# A Toyota 2003-ban Európa szerte több mint 100 ezer RAV4 szabadidő-terepjárót értékesített, amivel egyértelműen piacvezető pozíciót ért el a kategóriában. A siker egyik titka az a jól időzített, és lényegre törően véghezvitt "ráncfelvarrás" volt, aminek köszönhetően a RAV4 kívül-belül megújult, és sokkal biztonságosabb is lett.

Ma már Magyarországon is minden RAV4 változatban alapfelszereltség többek között az ABS/EBD fékrendszer, a 8 légzsák (vezető- és utasoldali, oldal, első és hátsó függöny), a légkondicionáló berendezés, a CD lejátszós audio-rendszer, az elektromos ablakemelők, az elektromos és fűthető visszapillantó tükrök, a távirányítós központizár, és a ködlámpák. Az opcionális exrák körébe tartozik a VSC menetstabilitás vezérlő, a TRC kipörgés-gátló, a digitális légkondicionáló, vagy éppen az izgalmas szélesítés csomag.

#alt# A modellcsalád gazdag kínálatát mutatja, hogy 3 és 5 ajtós változatban is kapható, így méltán számíthat a hölgyek és az urak elismerő pillantásaira is.

A motorválasztékot az egyaránt 2.0 literes benzines és dízel erőforrások jelentik:

#alt# A benzines a Toyotánál már jól ismert, intelligensen változó szelepvezérlésre, a VVT-i technológiára épül. Legnagyobb teljesítménye 150 lóerő, aminek köszönhetően az autó városban is robbanékony és könnyen vezethető, az állandó négykerék-meghajtással pedig a könnyű terepen is megbízható társ.

A RAV4 fejlett, közös nyomócsöves (common-rail rendszerű) dízelmotorral is rendelhető, aminek kombinált átlagfogyasztása mindössze 7,1 liter 100 kilométeren.

#alt# Az autó sokoldalúsága, kitűnő menettulajdonságai, komfortja és ereje vezetés közben tapasztalható ki legjobban, amit most a legtöbb Toyota márkakereskedőnél rendelkezésre álló RAV4 tesztautóval könnyedén meg is tehetnek az érdeklődők.

Jelentkezés tesztvezetésre itt...

További információk: www.toyota.hu

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft