Vendel
5 °C
20 °C

A Nagy Lehetőség

2003.09.19. 16:54
Az egész országot megmozgató, tehetségkutató, zenei showműsor forgatására készül a TV2. A hazánkban még soha nem látott nagyszabású műsor szereplőválogatásai hamarosan elindulnak. A magyar fejlesztésű show-ban keresik Magyarország legtehetségesebb énekesét, 2004 Megasztárját, akire egyedülálló karrier vár.
Sokan vagyunk úgy, hogy ha jókedvünk van dudorászunk, netán zuhanyzás közben el-el hümmögünk egy-egy dalt. Vannak olyanok is, akik viszont túl mennek ezen és akár énekelnek is fogkefével a kezükben, mélyen a tükörbe nézve. Mi több, olyanok is vannak, akik ezt egész jól csinálják.

Sokan álmodnak flitteres, csillámos zenei karrierről, és csak a nagy lehetőségre várnak, arra, hogy bizonyíthassanak. Sokan vágynak a reflektorfénybe, a ragyogó színpad előtt örjöngő tömegek szeretetére, az autogramért sorbaállók rajongására. Mindenki örülne, ha a "világ tetejéről" integethetne anyunak.

Hát itt A Nagy Lehetőség! ugyanis a TV2 hamarosan elindítja annak a nagyszabású, magyar fejlesztésű, zenei tehetségkutató show-nak a szereplőválogatásait, mely esélyt ad arra, hogy egyvalakiből, aki igazán tehetséges, igazán eredeti, Megasztár legyen.

A műsorban olyan fiatalokkal találkozhatunk majd, akik készen állnak a sztárságra, felkészültek a sikerre és csak egyetlen, de nagy lépés választja el őket a berobbanástól. Közülük egy megteheti ezt az egy lépést.

Fontos tudni, hogy a műsorkészítői nem akarják megváltoztatni a jelentkezők stílusát, személyiségét, olyan embereket keresnek, akik már eleve alkalmasak a sikerre. A műsor ennek megfelelően igazi embereket és az ő igazi érzelmeiket mutatja majd be széles és igen változatos zenei repertoár közepette. A műsor vezetője maga is igen színes és eredeti egyéniség: Till Attila.

A versengés alakulásába természetesen a nézők is beleszólhatnak majd, és szavazataikkal akár értékes ajándékokat is nyerhetnek.

A TV2-nek jelentős hagyományai vannak a zenei műsorok készítésében, hiszen például a csatorna egyik korábbi műsorában lépett a nagy nyilvánosság elé Pély Barna, a United énekese, illetve ezen a csatornán fut a nagy sikerű Dalnokok Ligája.