Utolsó figyelmeztetés: Hagyd otthon az autódat és legyél képriporter!

2008.09.19. 12:05

Ne felejtsétek, hétfőn Critical Mass, esőtől, hidegtől függetlenül rendhagyó vonulás az utakon. Kíváncsian várjuk az eseményeket, egyrészt, hogy komolyan veszik-e a városlakók az autómentes nap üzenetét, és aki teheti, otthon hagyja-e az autóját, illetve hogy miként zajlik majd útlezárások és rendőri biztosítás nélkül a Critical Mass.  

Szeretnénk, ha ti is felszerelkeznétek fényképezővel, mobillal, és küldenétek nekünk képeket arról, amit a városban tapasztaltok. Óriásdugók, dudáló autósok, cikázó biciklisek, döbbent gyalogosok, mindent, amit érdekesnek találtok, örökítsetek meg, és küldjétek el nekünk MMS-ben, vagy ha meg tudjátok oldani közben vagy utána, töltsétek fel az Indafotóra.  

Ha MMS-ben akartok tudósítani, küldjétek a képeket a 17654-es számra, és írjátok bele az MMS-be az automentes2008 szöveget (fontos, hogy ne használjatok ékezeteket), ez lesz majd a címke, amivel fotóitokkal automatikusan bekerültök a Kerékagy Indexen megjelenő beszámolójába. A képek emellett láthatóak lesznek az Indageón is, így ha a helyszínről azonnal elkülditek őket, pontosan beazonosítható lesz, hol készítettétek.  

Aki eddig még nem tette, az regisztráljon az Indafotón, a rendszer csak érvényes regisztrációval működik. Azt is tudnotok kell, hogy egy kép beküldése MMS-ben nettó 65 forintba kerül függetlenül attól, melyik szolgáltatónál vagytok. Természetesen ha számítógépen töltötök fel képeket, annak nincs külön költsége, ebben az esetben használjátok ezt a linket, így még címkéznetek se kell, a képek mennek egyenesen a tudósításba.