Bréking: Napokon belül indul a Bubi nyilvános próbája

2014.07.09. 15:41
Több hónapos késés után a héten elindulhat a Bubi nyilvános tesztje, és ha a visszajelzések jó lesznek, akkor augusztus elején megkezdődhet az éles üzem is.

A Kerékagy információi szerint már szinte biztos, hogy péntektől lehet regisztrálni a budapesti bérbringarendszer nyilvános próbájára.

A teszt az eredeti tervekhez képest több hónapnyi késéssel kezdődik, mivel a kivitelező, a T-Systems Magyarország elég sokat bíbelődött a rendszer elemeinek integrációjával. A cég a késés miatt április 7. óta, amikor lejárt a szerződésben vállalt kivitelezési határidő, 120 millió forint kötbért szedett össze.

A nyilvános tesztre 1000 fő jelentkezhet, akikkel a jövő héten írnák alá a BKK-nál a próbaüzemi szerződéseket.

Érdemes sietni, mert a jelentkezési sorrend számít majd a tesztelők kiválasztásánál. Aki bekerül a próbakörbe, személyesen, ügyfélszolgálatokon veheti majd át a próbakártyát, ami két hétre, a teszt idejére ingyenes használatot biztosít.

Azok a tesztelők, akik legalább tízszer használták a két hét alatt és utána kitöltöttek egy elég alapos netes kérdőívet, féléves ingyenes bérletet kapnak ajándékba.