Rendőrautó előtt lökte fel a biciklist

2014.09.03. 15:53 Módosítva: 2014.09.03. 19:33
Cserbenhagyásos baleset áldozata lett egy biciklis az Üllői úton, fejkamerája rögzítette is az esetet.

Egy BMW-s index használata nélkül vágott ki az Üllői út külső sávjába, hogy gyorsítva két parkoló autó közötti távon beelőzhesse az előtte haladó kocsit. Fellökte a jobboldalon előző kerékpárost, de nem is lassított. Az eset éppen egy parkoló rendőrbusz előtt történt.

A rendőrök a baleset után szirénázva elstartoltak, de hogy a gázolót vették-e üldözőbe, az a Youtube-videóból nem derül ki.

Az ORFK sajtóosztálya azt írta, hogy a közelben tartózkodó készenléti rendőrök észlelték a cselekményt, utánamentek, néhány háztömbnyire utol is érték az autót, és intézkedtek a vezetővel szemben. Ezután a rendőrök visszamentek a balesetes biciklishez.

A balesetet elszenvedő biciklis szerint összecsattant a kocsival, a kerékpár végigkarcolta az autó oldalát. A videó alapján súlyos következményei is lehetettek volna az esetnek, de ő megúszta egy kis térdhorzsolással. Nem is csinált volna nagy ügyet a történtekből, de ahogy írta, a rendőrök nagyon lelkesek voltak, és előállították a cserbenhagyót, aki rögtön elismerte, hogy hibázott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport