Halott turistát találtak egy Los Angeles-i szálloda víztározójában

2013.02.21. 14:34

Megtiltotta a csapvíz fogyastását az elegáns Los Angeles-i szállodában, a Cecil Hotelban a város egészségügyi hatósága. A szálló tetején álló víztárolók egyikében egy holttestet találtak.

Az Atlantic Wire beszámolója szerint a holttest egy eltűnt turistáé, a kanadai Elisa Lamé. Lamot január 31-én látták utoljára, tehát jó eséllyel a holtteste már 21 napja a víztárolóban volt.

Erre utal az is, hogy a szálloda egyik, a CNN-nek nyilatkozó vendége, Sabrina Baugh szerint a víznek "fura íze volt". Baugh és férje nyolc napja laknak a szállóban. "Nem gondolkodtunk rajta, hogy miért, azt gondoltuk, hogy itt ilyen" - mondta a nő. Elbeszélése szerint a zuhanyból fekete víz folyt, amikor megnyitották.

Lam holttestét egy karbantartó találta meg, amikor átvizsgálta a tárolókat. Az AP szerint a ciszternákból látták el a szálloda vízigényét, ebben a vízben fürödtek és ebből ihattak a vendégek.

A közegézségügyi hatóság először azt állította, hogy a víz biztonsággal fogyasztható, de végül mégiscsak megtiltották a használatát.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport