Négyen verhették agyon az óbecsei fiatalt

2013.03.19. 16:36

Feltehetően négy, 30-40 év körüli péterrévai lakos verhette agyon azt a 17 éves óbecsei fiatalembert, B. Ervint, akinek holttestét vasárnap hajnalban találták meg az óbecsei Stars pékség előtt, írta a VajdaságMa délvidéki magyar hírportál nem hivatalos információkra hivatkozva. A tettesek állítólag az áldozat barátnőjének rokonai, akik ellenezték, hogy a lány hozzámenjen a fiúhoz.

Időközben sok óbecsei lakos hangoztatta a közösségi portálokon, hogy nem nemzeti gyűlölet miatt történt a gyilkosság, és kérték a médiát, ne terjesszen ilyen híreket, írja a VajdaságMa. Olyan feltételezések is felmerültek, hogy szerelemféltés állhat az eset hátterében, valamint az, hogy a fiú barátnőjének édesapja lehetett a tettes, ő azonban börtönben van.

A boncolás első eredményei alapján a fiú tüdejében vizet találtak. A rendőrség azt feltételezi, hogy miután megtámadták és megverték, elvesztette az eszméletét, és egy pocsolyába fulladt bele. Az eset a vasárnap hajnali órákban történt, amikor a fiú hazafelé tartott egy helyi szórakozóhelyről. Szemtanúk szerint négyen verték az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet, nem mertek nyilatkozni. Az utcában lakók is hallottak szóváltást, de nem néztek ki, értesült a VajdaságMa.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport