Levágta férje farkát, mert szereti

2013.06.17. 17:31

Ha hihetünk a sztereotípiáknak, akkor a kínai nőktől távol áll a romantika, első a munka, a család, és legfeljebb az ágyban, négy fal között szenvedélyesek. Ezt igazolná az a hír is, amely szerint komolyan bántalmazta férjét egy nő, hogy megmentse a házasságát. Szó sincs arról, hogy megütötte volna, és nem is a lelki terrort választotta, hanem a reggeli ébresztés egy érdekes módját.

Han, a férj egy reggel éles fájdalomra ébredt a saját ágyában. Ha lett volna ideje felocsúdni, mielőtt elájul, biztosan percekig nem hitt volna a szemének: a péniszét tényleg levágták. A rendőrség tíz perccel később ért ki, Han akkor már a padlón feküdt összeesve.

A takaros kis feleség egy 20 centiméter hosszú ollóval hajtotta végre a gyors műtétet. Han elvileg reménykedhetett volna, hogy sikerül majd visszavarrni tagját, ha nyolc órán belül megtalálják azt, de mivel neje rögtön lehúzta a vécén, erre nem volt sok esély. Csoda, hogy mire a kórházba ért, sokkot kapott?

Két nappal az eset után a férj a sajtónak azt mondta, feleségével kölcsönösen szeretik egymást. A feleség később bevallotta, azért nyisszantott, mert félt, hogy a férje elhagyná. A Shanghaiist cikke szerint egy korábbi veszekedés alkalmavál utalt a válásra a férj. Mivel a nő hallott egy sztorit egy elvárt párról, ahol a közös gyereket a későbbi mostohaanya verte, úgy döntött, ő inkább bebiztosítja magát.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport