Kennedynek minden nap szexelnie kellett

2013.10.20. 13:43
Fél évszázaddal John F. Kennedy amerikai elnök meggyilkolása után jelentet meg könyvet az elnök feleségéről, Jackie Kennedyről egy angol író. A könyv rengeteg részletet árul el az elnök szexpartnereiről, a Fehér Ház medencéje melletti partikról és egy gyakornoklányról, aki az elnökkel veszítette el a szüzességét.

„Migrénes fejfájásom van, ha nem kapok más segget minden nap” – mondta állítólag az elnök egy volt munkatársának. A Daily Mail ismerteti azt az október 31-én megjelenő könyvet, amely Jackie Kennedyről és a házasságáról szól. Sarah Bradford könyve szerint az elnök felesége csaknem végig tisztában volt vele, hogy férje más nőkkel is viszonyt folytat.

Angie Dickinson és Marilyn Monroe
Angie Dickinson és Marilyn Monroe

Egy húsz éves gyakornoklány, aki az elnöknek segített napközben, vagy vele úszott a Fehér Ház medencéjében, esténként a telefonhívást várta az asztalánál. Ezek a hívások a lány visszaemlékezései szerint Jackie Kennedy „jelenlétéhez, vagyis, pontosabban szólva távollétéhez” igazodtak. A lány Kennedyvel veszítette el a szüzességét az elnöki lakosztályban, Jackie és JFK közös ágyában.

Az elnök felesége pedig nem sokat volt otthon. A szabad szellemű nő számára Washington bezártságot jelentett, a nyarakat például mindig a városon kívül töltötte, de máskor is gyakran utazott el hétvégére. Ez számtalan lehetőséget adott az elnöknek, hogy más nőkkel találkozzon.

Az elnök például rendszeresen látogatta a medencét két titkárnő kíséretében, akiket Fiddle-nek és Faddle-nek becézett, de időnként prostituáltakat is hívtak az elnöki rezidenciára. A könyv szerint Jackie-t nem ezek a találkozók zavarták elsősorban, hanem az általa is ismert nőkkel folytatott viszonyok.

Amikor Jackie öltözködését felkapták a lapok, és mindenki arról áradozott, hogy milyen nagyszerű stílust teremtett a first lady, Kennedy „szexszimbólumnak" kezdte hívni a feleségét. „Megmondanád a szexszimbólumnak, hogy kész a vacsora?” – mondta például az elnök a protokollfőnökének felesége szerint.

A könyv szerint Kennedy nem mutatta jelét, hogy megbánta volna a hűtlenséget. Az egyik elnökhöz közeli forrás szerint Jackie „szerette JFK-t, és mindig azt gondolta, hogy ő is viszontszereti. A maga módján ez így is volt, de az elnök szerelmében voltak fenntartások, míg Jackie szerelme teljes volt."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport