Rendőrsorfallal búcsúztak a tízéves fiútól

2013.12.05. 17:15

Kürt szólt és legalább 80 rendőr állt sorfalat a tízéves Michael Feeney temetésén kedden New Jerseyben. A rendőrfőnök arról beszélt, hogy egy társát veszítette el, Michael ugyanis tiszteletbeli munkatársa volt. „Michael szerette megállítani a forgalmat, tetszett volna neki ez a nap”, mondta a parancsnok a 24 kivezényelt egység és a család előtt, akik a templom bejárata előtt hosszú sorban szalutáltak. A kisfiú hosszú szenvedés után rákban halt meg, írja a DailyMail.

Michaelt júniusban avatták rendőrfőnökké. Aznap kipróbálhatta a vezetői széket és börtönbe zárhatta nővérét is. Komolyan vette a munkáját, javaslatokat tett egy junior rendőriskolára és egy fiataloknak szóló nagykövetprogramra. Ismerte a polgármestert is, legutóbb szeptemberben látogatta meg, hogy tanácsokat kérjen készülő beszédéhez, amelyet az iskolai közgyűlésen olvasott fel. Tervezte már ezt a hetet is, pénteken ő kapcsolta volna fel Ridgewood karácsonyi díszkivilágítását. Apja szerint Michael száz évet sűrített élete tíz évébe.

Michael anyja elkapott egy vírust, még amikor terhes volt. Ennek szövődménye, hogy Michaelnél már hatéves korában Ewing-szarkómát, azaz rosszindulatú csontdaganatot diagnosztizáltak. Később megműtötték és kemoterápiára is járt, de családja és barátai szerint sohasem panaszkodott.

946045 624500434279660 1120382909 n
Fotó: Ridgewood Police Department

Nem sokkal azelőtt, hogy Michael meghalt, a Feeney-család Disney Landben vakációzott, és mire hazaértek, a szomszédok feldíszítették a házukat. Égők és karácsonyfadíszek voltak mindenhol, így Michaelnek lehetett még egy karácsonya.

Rendőrsorfallal búcsúztak a tízéves fiútól

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport