Nem fogadták el melegnek, megkéselte a családját

2014.01.19. 15:37

Feltehetően homoszexualitása miatt veszett össze édesanyjával és nagymamájával az a kézdivásárhelyi férfi, akit gyilkosság és súlyos testi sértés miatt előzetesbe helyeztek az erdélyi Kézdivásárhelyen - adta hírül a Krónika Online.

A lap a Pro TV információira hivatkozva azt írja, hogy a 27 éves férfi Rotterdamban élt, és egy férfivel folytatott szerelmi viszonyt. A Kovászna megyei rendőrfőkapitány elmondása szerint a férfi nincs kihallgatható állapotban, "csak sír a zárkában, és nem hajlandó részleteket elárulni tettéről", ezért pszichiátriai vizsgálatoknak vetik alá.

A kézdivásárhelyi férfi múlt vasárnap támadt rá késsel a családtagjaira, miután összevesztek. A 80 éves nagymama belehalt sérüléseibe, az anyát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Tettének elkövetése után kiállt a 4. emeleti lakás ablakába, és azzal fenyegetőzött, hogy leugrik. A rendőrök több mint egy órán keresztül tárgyaltak vele, mire sikerült visszahúzniuk az ablakból. A vizsgálatok szerint tette elkövetése előtt marihuánát fogyasztott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport