Meghalt az ablakon kiesett kétéves lány

2014.02.19. 17:10

Lánya meggyilkolásának gyanúja miatt tartóztattak le egy 36 éves nőt, akinek a kétéves gyereke meghalt miután kizuhant az angliai bradfordi házuk első emeleti ablakából, írja az Independent.

A Telegraph-nak nyilatkozó szomszéd férfi eleinte a szemét kidobásának hitte a puffanó hangot. Aztán viszont arra lett figyelmes, hogy a szomszéd nő és a gyereke a földön fekszik.

"Nem tudtam, hogy mióta vannak ott, és hogy hogyan kerültek oda, de az biztos, hogy a földszinti ajtó zárva volt, az első emeleti ablak pedig nyitva. A kislány egyáltalán nem mozdult, és pulzusa sem volt. A nőn nem látszódtak külső sérülések, de csak a jobb kezét tudta mozgatni" – mondta a férfi.

A lány és az anyja eszméletlen volt, amikor a házuk kertjében az ablak alatt rájuk találtak. Mindkettőjüket kórházba vitték. A lány nem sokkal később meghalt, az anya állapota válságos. A rendőrség szerint a vizsgálatok azt állapították meg, hogy a lány a zuhanásban szerzett sérüléseibe halt bele.

Egy közelben lakó szerint a család nemrég költözött a környékre és nem nagyon ismerték őket. A rendőrség nem vizsgálja annak a lehetőségét, hogy az anyán kívül más is felelős lehet a gyerek haláláért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport