Meglincseltek egy nőt egy kínai mekiben

2014.06.01. 14:35

Egy szekta tagjai percek alatt agyonvertek egy nőt a kelet-kínai Santung tartomány egyik gyorséttermében, írja az MTI. Az eset sokkolta a közvéleményt, többen a szemtanúk felelősségét is felvetették.

Egy hatfős csoport tért be Csaojüan város egyik McDonald's-ébe. A csapatot egy ötvenes férfi, két lánya és egy fia, valamint két másik nő alkotta. Elkezdték vegzálni a vendégeket, a telefonszámaikat követelték tőlük. Sokan szót fogadtak, mások hamis számot adtak meg, a későbbi áldozat, egy harminc év körüli nő csak annyit mondott

másnál próbálkozzanak.

Ettől dühbe gurultak. A választ „sátáni megnyilatkozásnak” nevezték, és székekkel támadtak rá, a családfő egy felmosó fém nyelével ütlegelte a nőt, aki néhány percen belül eszméletét vesztette, majd meghalt. Még akkor sem hagyták abba a verést, amikor a rendőrök megérkeztek.

A nő a férjét várta, egy ötéves kisfiuk van.

A tanúk elmondták, hogy a csapat megfenyegette őket, aki beavatkozik, vagy telefonál, a helyszínen hal meg. Az étterem egy alkalmazottja is megsérült.

A vezér, egy Csang nevű férfi azt mondta a kínai központ televíziónak, nem fél az igazságszolgáltatástól, mert ő Istenben hisz.

Később kiderült, hogy a szándékos emberöléssel gyanúsított munkanélküliek egy Porsche Cayenne-nel érkeztek a McDonald's-hoz. Mindannyian a Mindenható Isten nevű szekta tagjai.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport