Nem tudja a lány, hogy meghaltak a szülei

2014.08.26. 09:57 Módosítva: 2014.08.26. 14:14

Túl vannak az életveszélyen annak a szombati balesetnek a túlélői, akiknek Hondáját a 2-es főúton tarolta le egy megpördült Audi. Szemtanúk szerint a vétkes Audit vezető 23 éves férfi egy harmadik autóval versenyzett, amikor a tragédia történt. Sz. Ákos a vádat tagadja, de a rendőrség már előzetes letartóztatását kezdeményezte – írta a Blikk.

A police.hu azt írja, hogy a bíróság elutasította az előzetest,házi őrizetbe kerül a férfi, akit a baleset okozásával gyanúsítanak.

Hétfőn már hazamehetett a váci kórházból az Audi egyik 18 éves utasa is. A vétkes autónak csupán az orra sérült komolyabban, a Honda viszont teljesen összetört.

Az autóban utazott egy házaspár, akik a Debreceni Egyetemen dolgoztak, 12 éves lányuk, a család ismerőse és annak kislánya. A két utóbbi utas súlyos gerinc- és koponyasérüléseket szenvedett, de a Honvéd Kórház és a Heim Pál Gyermekkórház beszámolója szerint már túl vannak az életveszélyen.

Könnyebben sérült meg a házaspár lánya, ám mindeddig nem tudja, hogy szülei meghaltak a balesetben. A lányt várhatóan nagymamája vagy nagybátyja veszi majd magához.

A Debreceni Egyetem honlapján írt a tragédiáról, közölve, hogy dr. V. Gabriella docenssel az Angol-Amerikai Intézet egy kiemelkedő oktatóját veszítette el.