A nagymamám látta meg a meztelen holttestet

2014.11.11. 08:39

A folyó partján bicikliző Ingrid Dobos találta meg Gabriela Dorgai színésznő holttestét a Szamos partján – írja a Gazeta de Nord-Vest. Először egy eldobott táskát talált, majd hazament a nagymamájáért, hogy együtt másszanak le a partra. Így találták meg a holttestet: az áldozat teljesen meztelen volt, amikor rátaláltak, csak a jobb lábán volt csizma. (További részletek hétfői cikkünkben > > >)

„Másodszorra már egy nadrágot is találtam, később a nagymamám látta meg a meztelen nőt” – mondta Dobos a román médiának. Azonnal kihívta a rendőrséget, a megyei rendőrség lezárta a környéket, nyomkereső kutyákat is bevetettek.

Nem lehet igaz

„Annyi biztos, hogy gyilkosság történt, a nyomozás még most is folyik, átkutatjuk a területet, amit le kell zárni, mert bármilyen újabb nyom megzavarhatja a nyomkereső kutyákat” – mondta a szatmárnémeti ügyészség vezetője.

Vasile Blaga, a színésznő kollégája arról beszélt, hogy emlékszik, még látta Dorgait a premier után a folyosón: „Nem lehet igaz. A feleségemmel voltam, így csak keveset beszéltem vele, megkérdeztem, tetszett-e neki, azt mondta, igen. De nagyon elgyötörtnek láttam.”

Hétfőn írtuk meg, hogy megerőszakolták és megfojtották az Északi Színház román társulatának egyik színésznőjét, Gabriela Dorgait. A színésznő a Kutyaszív című előadás premierjén részt vett a Szakszervezetek Művelődési Házában, kollégái a premier utáni bulin látták utoljára. Holttestét a Szamos jobb partján találták meg. A nő táskáját, ruháit szétdobálva találták a töltés alján. Dorgai 1973-ban született. Elvált, van egy tizenéves lánya, akinek felügyeletét a váláskor források szerint az apának ítélték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport