Felrobbantotta magát egy német férfi

2014.11.17. 09:35 Módosítva: 2014.11.17. 10:17

Egy családi veszekedés után felrobbantotta magát egy német férfi a Frankfurttól északra található Homberg-Ohmban, írja a Bild. A detonáció darabokra tépte őt is és autóját is, több házat és rendőrautót is megrongált, öt ember megsérült.

A veszekedés vasárnap reggel tört ki a  49 éves férfi, a 43 éves feleség és a 21 lányuk között. A szomszédok hívták a rendőrséget. Amikor a járőrök odaértek, a feldúlt családfő éppen elhagyta a házat a kocsijával. Azzal fenyegetőzött, hogy a családtagjai meglakolnak. 

A férfi nem sokkal később visszatért autójával a házhoz. Megállt az épület előtt, majd a rendőrök szeme láttára felrobbantotta magát a kocsival együtt. Azonnal meghalt.

A z autó motorját 30 méterrel odébb találták meg. Az egyik szomszéd azt mondta: mindehol romokat látott, a kertjében pedig emberi maradványokat találtak.

A robbanás több közelben álló rendőrautót és házat is megrongált, két rendőr és három szomszéd könnyebben megsérült. A férfi felesége és lánya a robbanás idején már nem tartózkodott a házban, így ők sértetlenek maradtak, de mindketten pszichiátriai kezelésre szorulnak.

A férfi a közeli kőtörőben robbantómesterként dolgozott. Engedélye volt robbanóanyagok tartására.    

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport