18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kiposztolta, hogy megölte a családját, majd felgyújtotta magát

2015.05.09. 11:37
Képtelen volt elviselni lánya fájdalmait, ezért megölte őt, a feleségét és a másik lányát is, majd egy Facebook posztban közölte a világgal, hogy mit tett. Sajnos igazat írt; a kanadai apa végül felgyújtotta magát.

A Randy Janzen nevű férfi csütörtökön írta ki a Facebookra, hogy megölte az Emily nevű 19 éves lányát, mert a lány súlyos depresszióban szenvedett az állandó migrénje miatt. A poszt ezután azzal folytatódott, hogy a feleségével is végzett, „mert egy anyának soha nem szabad megtudnia, hogy meghalt a gyermeke”. A másik lányuk meggyilkolását azzal indokolta, hogy így annak majd nem kell szégyenkeznie a családi gyilkosságok miatt.

kill 3298030b
Fotó: Facebook

„A legrosszabbat tettem, amit egy emberről korábban csak el tudtam képzelni. Először, az én édes, imádott lányommal, Emilyvel. Emily annyi mindenben jeleskedett, de lassan szinte mindent abba kellett hagynia a migrén miatt. Nem hiszem, hogy bárki el tudja képzelni, hogy mennyi fájdalma volt nap mint nap, és hogy milyen súlyos depresszióba esett ezektől a rohamoktól” — idézi a Telegraph.

Fogtam egy pisztolyt és fejbe lőttem, és most nincsenek migrénjei, és a felhők között lebeg egy napos délutánon.

A másik lányát, Shellyt, csak néhány nappal később ölte meg a tetteit már bizonyára rég nem belátó apa. „Most a családomnak nincsenek fájdalmai, és a mennyekben vannak” — írta.

A Facebook poszt után néhány órával a vancouveri rendőrség megtalálta az egyik áldozatot egy kertvárosi házban, egy másik épületben pedig az apát, aki elbarikádozta magát. Nem sokkal később az épületből lángok csaptak fel, a férfi felgyújtotta magát. Halála előtt még a gyászáról írt, és arról, hogy csak a fájdalmat akarta megszüntetni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport