18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sírva videózták le a maláj gép lezuhanása utáni pillanatokat

2015.07.21. 09:42

Újabb felvétel került elő a 2014. július 17-én lelőtt MH17-es maláj repülőgép roncsairól, melyet egy arra járó pár készített az autóból. A felvételen a lángokban álló repülő maradványai láthatóak, körülötte emberi testrészekkel. A videót készítő nő sírva fakad a látványtól.

Bizonyíték nincs rá, de feltételezhető a hitelessége a videónak a repülőről, ami a Moszkva-barát szakadárok ellenőrzése alatt álló kelet-ukrajnai területeken zuhant le egy rakéta találat után. A 298 halálos áldozattal járó támadást senki nem élte túl. Ukrajna és Oroszország kölcsönösen vádolja egymást miatta, de eddig minden bizonyíték arra mutat, hogy orosz szakadárok orosz technikával lőtték le.

A felvételen először a távoli füst látható, majd a repülő egy része lángokban, végül emberi maradványok az úttesten. A videó feltehetőleg egyből a lezuhanás után készült, mivel a férfi még lát egy égből lezuhanó női testet. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. 

Újabb felvétel az MH17-es maláj repülőgép lezuhanása utáni pillanatokról

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport