Autóbalesetet szenvedett a leszúrt szülők fia

2015.07.30. 22:02 Módosítva: 2015.07.30. 22:40

Egy 19 éves fiú halt meg az osztrák A2-es autópályán egy súlyos autóbalesetben, amiben a BMW 320-as teljesen összeroncsolódott. Mikor a rendőrség a fiú otthonában felkereste szüleit, hogy közöljék vele a szomorú hírt, mindkét szülőt holtan találták, késelés végzett velük - írja a The Local.

A nyomozók azt próbálják felderíteni, hogy lehetett-e köze a tinédzsernek szülei halálához, és az ütközés öngyilkosság volt-e vagy baleset. A BMW extrém nagy sebességgel csapódott neki egy kamionnak esős időben.

A család szomszédja állítólag hangos veszekedést hallott tőlük átszűrődni hajnal három-négy óra körül. Az autópályarendőrséget reggel 6:23-kor értesítették a fiú balesetéről. 

A sportkocsi felismerhetetlenségig összeroncsolódott, és sofőrjét már holtan találták. A rendőrség szerint nem voltak szemtanúk, így nehéz megállapítani, baleset vagy szándékos volt-e.

A 40 éves anya ápolónőként dolgozott, az 50 éves apa nyugdíjas kamionsofőr volt. Mindkettőjüket a nappali padlóján találták meg leszúrva egy konyhakéssel. A lakás tele volt vérfoltokkal. A nyomozók úgy tudják, a fiú a szüleivel élt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport